Kitąmet „airBaltic“ skraidins į Škotiją

Oro bendrovė „airBaltic“ nuo kitų metų kovo pradės skraidyti į Aberdyną – miestą Škotijos rytuose. Naujuoju reisu oro bendrovės keleiviai leis iš Baltijos, Skandinavijos, Rusijos ir NVS valstybių skris per Rygos oro uostą.

„airBaltic“ nuo kitų metų kovo pradės skraidyti į Aberdyną – miestą Škotijos rytuose.
„airBaltic“ nuo kitų metų kovo pradės skraidyti į Aberdyną – miestą Škotijos rytuose.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2013, 2:38 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:55 PM

„Šiuo metu baigiame būtinus pasiruošimo darbus, kad naujuoju maršrutu Ryga-Aberdynas keleiviai galėtų skristi patogiai į ir iš Baku, Maskvos, Sankt Peterburgo, Varšuvos, Kijevo, Odesos ir Vilniaus“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Michaelas Grimmas.

Aberdyno oro uosto vykdomoji direktorė Karol Benzi sako, kad naujoji skrydžių kryptis bus naudinga ir energetikos pramonės sektoriui: „Verslo klasės keleiviai turėtų palankiai įvertinti ne tik naujuosius skrydžius į Rygą, bet ir skrendant toliau. Be to, didžiausią poveikį pajaus keleiviai, kurie Latvijos sostinę renkasi trumpiems poilsio vizitams. Laukiame kol „airBaltic“ pradės vykdyti skrydžius į Aberdyną“.

„airBaltic“ lėktuvai iš Rygos oro uosto į Aberdyną skraidys keturis kartus per savaitę – pirmadieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir sekmadieniais. Kelionė „Boeing 737” lėktuvu truks mažiau nei tris valandas, o lėktuvo bilietas kainuos nuo 135 litų, įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas.

Maršrutą įvertins abiejų šalių verslininkai ir naujų poilsio vietų ieškantys turistai. Ryga pastaruoju metu tampa trumpų poilsinių kelionių tikslu keleiviams iš Šiaurės Rytų Jungtinės Karalystės.

Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.