Vilniaus oro uoste antradienį pasirodė dumilijonoji keleivė

Spalio 1 dieną Tarptautinis Vilniaus oro uostas (TVOU) pasiekė dviejų milijonų aptarnautų keleivių skaičių. „Wizz Air“ orlaivis, kuris Vilniaus oro uostui atskraidino dumilijonąją keleivę, sostinės oro uoste leidosi 16 val. 30 min. iš Eindhoveno.

Ypatinga keleive šiandien tapusi Olandijoje šiuo metu gyvenanti lietuvė verslininkė Jolanta Januškė pasakojo, jog ji yra dažna TVOU lankytoja.<br>A.Didžgalvio nuotr.
Ypatinga keleive šiandien tapusi Olandijoje šiuo metu gyvenanti lietuvė verslininkė Jolanta Januškė pasakojo, jog ji yra dažna TVOU lankytoja.<br>A.Didžgalvio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-01 18:35, atnaujinta 2018-02-21 14:40

Ypatinga keleive šiandien tapusi Olandijoje šiuo metu gyvenanti lietuvė verslininkė Jolanta Januškė pasakojo, jog ji yra dažna TVOU lankytoja. „Į Lietuvą ir atgal dėl verslo reikalų skraidau po du, kartais tris kartus per mėnesį. Tai bent staigmena, kad pavyko tapti dar ir rekordine keliautoja“, - džiūgavo J.Januškė.

„Džiaugiamės, kad mūsų keleivė Jolanta tapo dumilijonąja keleive Vilniaus oro uoste. Augantis keleivių srautas sostinės oro uoste rodo, kad šiais laikais skrydžiai jau nebėra skirti tik privilegijuotiems keliautojams, tai plačiai vartojamos paslaugos, prieinamos kiekvienam“, - sakė „Wizz Air“ atstovas Danielis de Carvalho. Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ laimingajai keleivei dovanoja bilietus bet kuria jo pasirinkta kryptimi iš ir į Vilnių.

TVOU dviejų milijonų keleivių per vienus metus sulaukia jau trečią kartą. Pirmą kartą 2 mln. keleivių riba buvo peržengta 2008 m. gruodžio 18 d., o pirmąjį milijonąjį keleivį TVOU aptarnavo 2005 m. spalio 1 d.

Šių metų sausio-rugsėjo mėnesiais Vilniaus oro uostas aptarnavo 1,76 mln. keleivių, t. y. 21,79 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.