Į Egiptą skraidins ir „Go Planet Travel“

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“, startavęs šių metų rugsėjį, plečia atostogų krypčių pasiūlą – nuo spalio 23 d. bendrovė siūlys atostogas Egipte. „Go Planet Travel“ atostogauti Taboje kvies nuo spalio 26 d. Bendrovė atostogautojams siūlys vykti ir į dar du Egipto kurortus prie Raudonosios jūros: nuo spalio 25 d. – į Hurgadą, o nuo spalio 23 d. – į Šarm aš Šeichą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2013, 1:19 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:06 PM

Pasak „Go Planet Travel“ direktoriaus Karolio Urbelionio, Egiptas – puiki atostogų vieta keliautojams, kurie per atostogas nori tiek pasimėgauti ramybe ir komfortu, tiek pasigrožėti išskirtine gamta, tiek susipažinti su kitomis kultūromis. Tabos kryptis, jo teigimu, turėtų ypatingai sudominti kelionių mėgėjus, kadangi šis kurortas yra itin netoli Jordanijos ir Izraelio sienų.

Į Egipto Hurgados ir Šarm aš Šeicho kurortus skraidina ir „Novaturas“ bei „Tez Tour“. Tiesa, skrydžius į šią Afrikos šalį nuo rugpjūčio vidurio buvo nutraukę politiniai neramumai. Nuo spalio 19 dienos „Novaturas“ ir „Tez Tour“ atnaujina skrydžius.

„Prieš priimdami sprendimą dėl atostogų Egipte organizavimo, atidžiai stebėjome tiek padėtį šalyje, tiek didžiųjų užsienio kelionių organizatorių elgesį ir į Egiptą vykstančių užsienio turistų atsiliepimus. Iš užsienio partnerių gauname pranešimų, kad Egipto kurortuose turistai tikrai gali jaustis saugiai. Praėjus neramumams, galime pasiūlyti kokybišką poilsį už gerą kainą. Ypač patenkinti būti turėtų tėvai, planuojantys atostogauti kartu su vaikais – artėja moksleivių rudens atostogos, kai Lietuvoje jau beveik žiema, o Egipte vis dar vasara. Tai puikus laikas aplankyti šią valstybę“, – sako K. Urbelionis.

Bendrovės direktorius pabrėžia, kad dabar – ypač palankus laikas planuoti kelionę būtent į Egiptą, nes šios šalies turizmo sektorius šiuo metu deda visas pastangas, kad pritrauktų kuo daugiau klientų, užsitikrintų jų pasitikėjimą bei taip paskatintų valstybės ekonomikos atsigavimą. Todėl net ir aukščiausios kokybės viešbučiai dabar siūlo itin geras kainas ir įvairias nuolaidas, o klientų komfortui ir saugumui skiriamas ypatingas dėmesys.

Taba – kurortas, skirtas atostogautojams, norintiems ir pasimėgauti nuostabiais Egipto paplūdimiais, ir kuo daugiau patirti bei pamatyti. Greta įprastų Egipto kurortams privalumų, tokių kaip nuolat šviečianti saulė, palankios kainos ar gausus vandens pramogų pasirinkimas, Taba yra išskirtinė savo vieta. Iš Tabos labai lengva autobusu pasiekti Izraelį arba laivu – Jordaniją, nuolat organizuojami pažintiniai turai. Todėl kelionė į Tabą suteikia galimybę ir pasidžiaugti Egipto saule, ir pamatyti Jeruzalę, ir aplankyti Petros miestą Jordanijoje“, - sako K. Urbelionis.

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ skraidinti poilsiautojus pradėjo šių metų rugsėjį. Šiuo metu kompanija vykdo skrydžius į Tunisą, Turkiją ir Kretos salą Graikijoje. Skrydžiai vykdomi iš Vilniaus oro uosto.

„Go Planet Travel“ priklauso turizmo holdingui „Grand Go Group Ltd.“. Be „Go Planet Travel“, šiam holdingui priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė „Go Baltic Travel“ ir bendrovė, kuri verčiasi viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse. Taip pat holdingas turi įsigijęs kontrolinį skrydžių bendrovės „Grand Cru Airlines“ paketą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.