„Go Planet Travel“ taikosi į egzotinių kelionių rinką

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ ruošiasi pirmoms žiemos sezono kelionėms į egzotines šalis. Šis kelionių rengėjas savo verslą šiemet vasarą pradėjo nuo kelionių į Tunisą, Turkiją ir Kretos salą Graikijoje, spalį pradės skraidinti ir į Egiptą. O dabar klientams siūlys keliones į Tolimuosius Rytus, Aziją, Lotynų Ameriką bei Karibus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-08 16:02, atnaujinta 2018-02-21 08:58

Šią savaitę baigta formuoti egzotinių kelionių skyriaus komanda, vadovaujama Jūratės Petronienės, turinčios 19 metų kelionių organizavimo patirtį.

„Pirmų kelionių pasiūlymų keliautojai sulauks antroje rudens pusėje. Daugiau egzotinių krypčių klientams pasiūlysime per artimiausius metus. Egzotinių kraštų gerbėjai galės rinktis keliones į Aziją, Karibus, Lotynų Ameriką bei Tolimuosius Rytus“, – sako egzotinių kelionių organizatorė.

Pasak J.Petronienės, „Go Planet Travel“ šiuo metu ruošia kelionių paketus į egzotines šalis bendradarbiavimui su tokiais skrydžių operatoriais kaip „Turkish Airlines“, „Finnair“, bei „Transaero“. „Go Planet Travel“ vadovo Karolio Urbelionio teigimu, dalis skrydžių į egzotines šalis bus vykdomi bendradarbiaujant su kelionių operatoriumi „Biblio Globus“.

„Go Planet Travel“ atstovų teigimu, keliautojams bus siūlomos mažesnės kelionių kainos, ir egzotinės kelionės taps prieinamesnės.

„Kelionių rinkoje įtvirtinsime daug naujų egzotinių kelionių krypčių. Dėl augančios paklausos turistams siūlysime ne tik išskirtinius maršrutus, tačiau ir itin patrauklias kainas, kurios bus prieinamos didesnei daliai keliautojų nei įprasta“, – teigia K.Urbelionis.

„Tai yra ilgalaikis projektas, kuris sukurs sistemą patogesniam atostogų planavimui egzotiniuose kraštuose. Specialūs kelionių katalogai leis greičiau ir patogiau išsirinkti ir suplanuoti savo kelionę, pažintinius turus bei ekskursijas. Sieksime užtikrinti visapusišką kelionės komfortą nuo pirmųjų skrydžio minučių iki kvapą gniaužiančių kultūrinių potyrių“, – sakė egzotinių kelionių skyriaus vadovė.

Pasak J.Petronienės, kitaip nei keliaudami savarankiškai, turistai visuomet galės kreiptis į kelionės organizatorių ir sulaukti reikiamos pagalbos.

„Go Planet Travel“ priklauso turizmo holdingui „Grand Go Group Ltd.“. Be „Go Planet Travel“, šiam holdingui priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė „Go Baltic Travel“ ir bendrovė, kuri užsiims viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.