„Dreamliner“ lėktuvai vėl kelia problemų

Japonijos oro linijos „Japan Airlines“ (JAL) pranešė sugrąžinusi į oro uostus du savo orlaivius „Boeing 787 Dreamliner“ dėl techninių gedimų skrydžio metu, informuoja BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 10, 2013, 1:58 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:14 AM

Jungtinėse Valstijose keleivinis lėktuvas „Boeing-787 Dreamliner“, priklausantis Japonijos kompanijai JAL, skrisdamas į Tokiją buvo priverstas leistis San Diego oro uoste dėl apsaugos nuo apledėjimo sistemos gedimų.

Tos pačios kompanijos „Dreamliner“ lėktuvas taip pat buvo priverstas sugrįžti į Maskvos Domodedovo oro uostą dėl lėktuvo tualetų gedimo. Orlaivis skrido reguliariu JL442 skrydžiu tarp Domodedovo ir Tokijo Naritos oro uostų.

„Boeing 787 Dreamliner“ modelio problemos niekaip nesibaigia. Pirmaisiais šių metų mėnesiais visi „Boeing“ lėktuvų skrydžiai buvo nutraukti dėl gedimų orlaivių baterijų sistemoje. O liepą dėl nesandarios lėktuvo radijo siųstuvo elektros instaliacijos Londono oro uoste užsidegė Etiopijos oro linijoms priklausęs lėktuvas „Boeing 787 Dreamliner“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.