Skalūnų dujų konkursą siūloma skelbti iš naujo

Speciali Aplinkos ministerijos

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 29, 2013, 12:33 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:29 PM

„Priimtas sprendimas skelbti pakartotinį konkursą, tik su viena sąlyga - įvertinus visus teisinius pakeitimus“, - antradienį po komisijos posėdžio žurnalistams sakė aplinkos viceministrė ir komisijos pirmininkė Daiva Matonienė.

Anot jos, kol kas nėra konkretaus termino, kada bus skelbiamas konkursas, teisinė analizė gali užtrukti keletą mėnesių. Viceministrė teigė, kad šiuo metu nėra kompanijų, besidominčių galimybę žvalgyti skalūnus Lietuvoje.

„Atlikus visą teisinę apžvalgą (bus galima skelbti konkursą - BNS), jokių konkrečių terminų neskelbėme. (...) Besidominčių kompanijų šiai dienai neturime, jokių pasiūlymų neturime, bet valstybinė pozicija ir mūsų požiūris, kad reikia tai daryti“, - teigė D.Matonienė.

Jos teigimu, bus bandoma keisti konkurso sąlygas, kad atsirastų galimybė dalyvauti ir kitoms įmonėms. Pasak jos, taip pat bus peržiūrėtas garantinės įmokos klausimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?