Baltarusiai baldus perka Vilniuje

Praėjusiais metais Vilniuje apsilankė daugiau kaip 75 tūkst. Baltarusijos piliečių. Didžioji dalis čia atvykstančių svečių turi vieną tikslą – pirkti. Organizacijos „Versli Lietuva“ pateikti duomenys rodo, kad Baltarusijos gyventojai per 2013 metų antrąjį ketvirtį Lietuvoje išleido daugiau kaip 253 mln. litų, rašo "Lietuvos žinios".

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 9:23 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:23 PM

Prekybos centre „Baldų rojus“ kalbinti baltarusiai pripažįsta, kad baldai Lietuvoje yra gerokai pigesni.

„Vis dažniau eiliniai baltarusiai važiuoja į Lietuvą, nes nori nusipirkti pigesnių ir kokybiškų prekių. Jau nėra tie laikai, kad į Vilnių važiuodavo tik turtingieji. Žinoma, Lietuvoje daug daugiau pramogų, galimybių, tačiau mes čia atvykstame pigesnių produktų,“ – "Lietuvos žinioms" kalbėjo baltarusis.

„Lietuvoje kaip ir visur - galima įsigyti ir kokybiškų, ir prastesnės kokybės prekių. Žinoma, išskirčiau lietuviškų baldų kokybę ir kainą, teko lankytis ir Lenkijoje, ir Rusijoje, ten arba kainos per didelės, arba kokybė tikrai prasta,“ – atviravo kalbintas svečias.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.