Tarp renovuojančių bendrovių – ir turinčios po vieną darbuotoją

Alytaus regione pradeda strigti daugiabučių renovacija. Bendrijų pirmininkai, nepatenkinti dėl brangiai nupirktų daugiabučių renovacijos darbų, nesutinka pasirašyti renovavimo darbų sutarčių. Be to, abejojama renovaciją atliksiančiomis įmonėmis, nes kai kuriose jų dirba po vieną ar tris darbuotojus.

Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Lankininkaitė, LRT televizijos naujienų tarnyba

Nov 6, 2013, 9:27 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:00 PM

Alytaus renovuojamų daugiabučių gyventojai tikėjosi, kad renovacijos darbai nupirkti per Centrinę perkančiąją organizaciją bus pigesni, nei paskaičiuota renovacijos investiciniuose projektuose, praneša LRT televizijos naujienų tarnyba.

Bendrijų netenkina, kad rangovas, laimėjęs trijų namų renovacijos konkursą, nepateikė, kiek tai kainuos kiekvienam namui.

Varėnos rajono meras taip pat abejoja statybos bendrovių, panorusių renovuoti daugiabučius, galimybėmis.

„Iš trečio karto atsirado vienas rangovas, kuris sumažino kainą tik 2 centais, nebuvęs, nematęs, kur tie objektai, kokie objektai. Pateikė nerealius skaičius – 12 butų namą įvardija kaip 20-ies, kainos skiriasi 50 proc. į vieną ar kitą pusę. Viskas iš lubų, daromas spaudimas, kad mes per 5 dienas turime pasirašyti sutartis. Mes nesutiksime“, – LRT televizijos naujienų tarnybai tvirtino Varėnos meras Vidas Mikalauskas.

Tačiau per Centrinę perkančiąją organizaciją vykusių viešųjų pirkimų rezultatai neskundžiami, net jei konkursą laimėjęs rangovas kainą sumažina kad ir centu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.