Ūkio ministerija padėkos už nuopelnus verslui

Ūkio ministerija, siekdama įvertinti verslo atstovų indėlį į Lietuvos verslo plėtrą, skelbia konkursą apdovanojimui „Už nuopelnus verslui“ gauti. Įmonių atstovai kviečiami iki lapkričio 14 d. teikti paraiškas dalyvauti konkurse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2013, 11:10 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:21 AM

Ūkio ministerijos apdovanojimai – tai jau tradicija tapęs renginys, kuriuo norima padėkoti verslininkams už jų sėkmingai įgyvendintus verslo projektus, pasiektus rezultatus. Labiausiai nusipelniusios įmonės bus apdovanotos „Verslo diena“ renginyje, kuris vyks gruodžio 5 d. Vilniuje.

Šiais metais verslo atstovai gali kandidatuoti į 8 nominacijas:

• „Drąsios investicijos“ – siekiama išrinkti drąsiai investavusią įmonę. Prioritetas bus skiriamas įmonei, investavusiai privačias lėšas į ekonomiškai silpnesnį regioną ir sukūrusiai ilgalaikių darbo vietų, vykdančiai socialiai atsakingą veiklą.

• „Tvirtas žingsnis į eksporto rinkas“ – renkama įmonė, dėl naujų eksporto rinkų pasiekusi puikių eksporto augimo rezultatų.

• „Inovatyvių sprendimų lyderis“ – renkama įmonė, rinkai pristačiusi inovatyvų produktą ar paslaugą ar patobulinusi gamybos, logistikos, rinkodaros ar vadybos procesą.

• „Socialinis inovatorius“ – renkama įmonė ar organizacija, įgyvendinusi socialinių inovacijų sprendimus ir juos pritaikiusi savo veikloje, pavyzdžiui, išteklius taupančius sprendimus, teigiamą poveikį aplinkai darančius sprendimus ir pan.

• „Sėkminga verslumo iniciatyva“ – siekiama išrinkti įmonę ar organizaciją, per pastaruosius ketverius metus įgyvendinusią sėkmingą verslumą ugdančią ir populiarinančią veiklą, projektą ar iniciatyvą.

• „Jaunas ir verslus“ – renkamas savo verslą turintis jaunas (iki 29 m.) verslininkas, sėkmingai plėtojantis verslą ir pasiekęs perų rezultatų.

• „Versli moteris“ – renkama ne mažiau kaip dvejus metus sėkmingai verslą plėtojanti verslininkė, pasiekusi gerų rezultatų.

• „Nauji pramoniniai sprendimai“ – renkama įmonė, gamybos procesuose įdiegusi naujus, nekenksmingus aplinkai pramoninius sprendimus ir taip padidinusi įmonės našumą, apyvartą.

Norintys dalyvauti konkurse kviečiami užpildyti pretendento anketą ir pagrįsti savo kandidatūrą pagal nominacijos kriterijus, į kurią kandidatuoja. Apdovanojimų „Už nuopelnus verslui“ anketą ir kriterijus rasite Ūkio ministerijos interneto svetainėje adresu www.ukmin.lt/verslo_diena.

Kiekvienoje nominacijoje speciali komisija išrinks tris geriausiai kriterijus atitikusias ir puikius rezultatus pasiekusias įmones, organizacijas ar asmenis. Renkant nugalėtoją dalį balsų lems ir visuomenės nuomonė. Bus sudaryta galimybė visuomenei už nominantus balsuoti viename populiariausių šalies interneto svetainių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.