I.Staškevičiui - neigiami signalai iš politikų

Lietuvoje žinomas verslininkas, vienas „Vilniaus prekybos“ įkūrėjų Ignas Staškevičius, kalbėdamas Žinių radijui, atskleidė, kad po žlugusio projekto „Leo LT" iš šalies politikų sulaukė dviprasmiškos reakcijos ir teigia supratęs, kad jis nėra pageidaujamas investuotojas Lietuvoje.

I.Staškevičiaus įsitikinimu, bet kokie jo bandymai imtis naujo projekto sulauktų neigiamos reakcijos.<br>R.Neverbicko nuotr. iš archyvo
I.Staškevičiaus įsitikinimu, bet kokie jo bandymai imtis naujo projekto sulauktų neigiamos reakcijos.<br>R.Neverbicko nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-13 22:23, atnaujinta 2018-02-20 09:37

„Visuomenei ir politiniam elitui yra nepriimtina stambios verslo grupės dalyvavimas tokiame svarbiame viešajam interesui projekte, ir tai yra visiškai suprantama pozicija.

Maža to, tai mums davė labai aiškų signalą, kad apskritai Lietuvoje šitai verslo grupei investuoti nebepageidautina“, - Žinių laidoje laidoje „Prie pietų stalo“ kalbėjo I.Staškevičius.

Anot jo, bet kokie jo bandymai imtis naujo projekto sulauktų neigiamos reakcijos.

„Jei, tarkim, mes paskelbtume, kad I.Staškevičius su N.Numavičiumi nutaria statyti didelį naują paukštyną ir auginti ten vištas, kalakutus ir triušius, tai netgi toks nekaltas verslas sujauktų tiek protų ir tiek emocijų sukeltų šitoje rinkoje“, - Žinių radijui komentavo I.Staškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.