Paskelbti keleivių vežimo Vilniuje konkursai

Oficialiame Europos Sąjungos informaciniame leidinyje paskelbti konkursai, skirti privatiems vežėjams, norintiems įsijungti į Vilniaus viešojo transporto sistemą, pirmadienį informavo Vilniaus miesto savivaldybė.

Iš viso į privačių vežėjų rankas numatoma perduoti 5 pagrindinius ir 19 privežamųjų autobusų maršrutų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Iš viso į privačių vežėjų rankas numatoma perduoti 5 pagrindinius ir 19 privežamųjų autobusų maršrutų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 18, 2013, 4:22 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:27 AM

Konkursai skelbiami ne tik privežamiesiems, bet ir pagrindiniams Vilniaus miesto maršrutams. Iš viso į privačių vežėjų rankas numatoma perduoti 5 pagrindinius ir 19 privežamųjų autobusų maršrutų. Tikimasi, kad šiuos maršrutus aptarnaus atitinkamai 40 standartinių dviašių ir 43 mažos talpos autobusai.

Šiose transporto priemonėse, kaip ir visuose viešojo transporto autobusuose ir troleibusuose, galios "Vilniečio" kortelė.

Savivaldybė su privačiais vežėjais ketina pasirašyti ilgalaikes, 7 metų trukmės, sutartis su galimybe jas pratęsti dar 3 metams.

Privačių vežėjų konkurso laimėtojas bus nustatomas pagal ekonominio naudingumo kriterijų: bus vertinama pasiūlyta 1 km savikaina ir autobusų, kurie veš keleivius, amžius.

Šiuo metu Vilniuje keleiviai vežami 99 reguliaraus susisiekimo maršrutais: 81 autobusų ir 18 troleibusų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.