Lietuva plečia verslo ryšius su Izraeliu inovacijų srityje

Tel Avive Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai proga įvyko verslo konferencija, skirta inovacijų ir mokslinio bendradarbiavimo tarp Izraelio ir ES stiprinimui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2013, 1:32 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:25 AM

Su darbo vizitu Izraelyje besilankantis Ūkio ministras Evaldas Gustas pasveikino renginyje gausiai susirinkusius verslininkus iš Europos Sąjungos bei Izraelio ir perskaitė pranešimą tema „Bendradarbiavimas su Izraeliu: Inovacijų politikos kryptys Europos Sąjungoje“. Konferencijoje taip pat dalyvavo keturių Lietuvos verslo inkubatorių vadovai. Renginį organizavo Lietuvos ambasada kartu su Izraelio-Europos Sąjungos prekybos rūmais bei Europos Sąjungos atstovybe Izraelyje.

Lapkričio 18 dieną Ūkio ministras taip pat apsilankė kompanijos WIX, aktyviai plėtojančios savo veiklą Lietuvoje, būstinėje Tel Avive. Kompanija WIX – tai populiari internetinių portalų kūrimo platforma, Izraelio technologijų startuolis, nuo spalio mėn. sėkmingai pradėjęs kotiruotis NASDAQ biržoje.

E.Gustas vizito metu taip pat susipažino su viena pažangiausių ir labiausiai išsivysčiusių pasaulyje Izraelio startuolių ekosistema: apsilankė akceleratoriuje IDC Elevator, kuriame išvystoma per 40 startuolių įmonių per metus.

Akceleratoriuje IDC Elevator ministras susitiko su pirmuoju ir vieninteliu programoje dalyvaujančiu užsienio startuoliu iš Lietuvos – lietuviško startuolio „TrackDuck“ vadovu Edmundu Balčiukoniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.