„Maxima Latvija“ turi naują vadovę

Akcininkų sprendimu, paskirta nauja „Maxima Latvija“ valdybos pirmininkė. Ja tapo latvė Jelena Kondrašova. Ji iki šiol „Maxima grupėje” ėjo “Maxima XX” tinklo valdymo centro vadovės pareigas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2013, 11:15 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:08 AM

Kaip praneša „Maxima grupė“, įmonių grupėje J.Kondrašova dirba nuo 2000-ųjų.

„Jelena yra reikli, atsakinga, tačiau tuo pačiu ir labai žmogiška vadovė. Tikiu, kad Jelena priims drąsius ir ryžtingus sprendimus, labai reikalingus šiuo sudėtingu įmonei metu“, - mano “Maxima grupės“ generalinis direktorius Mindaugas Bagdonavičius.

J.Kondrašova naujas pareigas pradeda eiti nuo šios savaitės.

„Maxima“ grupė praėjusį ketvirtadienį atleido iš pareigų „Maxima Latvija“ valdybos pirmininką Gintarą Jasinską, kurio praėjusį ketvirtadienį spaudos konferencijoje pareikšta ciniška nuomonė dėl „Maximos“ prekybos centro Rygoje griūties sukėlė Latvijoje neregėtą pykčio ir nepasitenkinimo bangą.

Sekmadienį „Maxima grupė“ paskelbė steigianti po tragedijos Rygoje tarptautinį prekybos tinklą „Maxima“ ištikusios krizės valdymo grupė. Jai vadovaus „Vilniaus prekybos“ valdybos narys Ignas Staškevičius.

„Maxima“ valdančios bendrovės „Vilniaus prekyba“ suburta grupė koordinuos pagalbą nukentėjusiems per tragediją Rygos Zuolitūdės rajone stovėjusiame prekybos centre, bendravimą su visomis institucijomis, informacijos teikimą visuomenei.

„Vykstu į Rygą. Pradėsiu bendrauti su „Maxima Latvija“ vadovais, kitais darbuotojais. Kol kas nežinau savo prioritetų, tačiau viską reikės spręsti greitai“, – sekmadienį „Lietuvos rytui“ kalbėjo I.Staškevičius.

Verslininko nuomone, bent savaitę pavėluota imtis tokių veiksmų: „Tačiau krizė vis dar tęsiasi. Bendraudamas su „Maximos“ darbuotojais gerai tai suprantu.

Manau, tai gali patvirtinti bet kuris Latvijos žmogus, o ir Lietuvoje visi suvokia, kad tai nėra nelaimė, kai per savaitę viskas paaiškėja ir visi nusiramina.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.