„Air Lituanica“ pradeda savarankiškus skrydžius į Berlyną

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ nuo šių metų gruodžio 6 dienos vykdys skrydžius į Berlyną savarankiškai, o visi „Estonian Air“ keleiviai, kurių skrydžiai šiuo maršrutu buvo atšaukti, galės įsigyti bilietus iš „Air Lituanica“ ne aukštesnėmis kainomis, nei jie buvo įsigiję į „Estonian Air“ skrydį.

„Air Lituanica” skrydžius į Berlyną vykdys „Embraer 175“ orlaiviu.
„Air Lituanica” skrydžius į Berlyną vykdys „Embraer 175“ orlaiviu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 3:50 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:21 PM

„Air Lituanica” skrydžius į Berlyną vykdys „Embraer 175“ orlaiviu. Skrydžiai bus vykdomi pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Lėktuvas iš Vilniaus kils 14.00 val. o iš Berlyno į Vilnių – 15.10 val. Kelionės trukmė į vieną pusę – 1 val. 30 min.

„Estonian Air“, atšaukdama skrydžius į ir iš Berlyno, įsipareigojo keleiviams grąžinti už bilietus sumokėtus pinigus. „Air Lituanica“ garantuoja, kad keleiviai gali įsigyti bilietus į Berlyną „Air Lituanica“ reisu ne aukštesnėmis kainomis, nei jie buvo įsigiję į „Estonian Air“ skrydį.

Tarp Lietuvos ir Vokietijos sostinių ketinama pervežti apie 20 tūkst. keleivių per metus.

Pagal numatytą tvarkaraštį, „Air Lituanica“ toliau vykdo skrydžius iš Vilniaus į Briuselį, Prahą, Miuncheną. Nuo vasario 14 dienos „Air Lituanica“ pradės reisus iš Vilniaus į Paryžiaus Charles De Gaulle oro uostą. Šventiniu laikotarpiu „Air Lituanica“, bendradarbiaudama su oro linijų bendrove „Small Planet Airlines“, vykdys skrydžius iš Vilniaus ir Palangos į Londoną bei Dubliną.

2014 m. pavasarį „Air Lituanica“ ruošiasi plėsti orlaivių parką.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.