„Avia Solutions Group“ aviacinės infrastruktūros vystymui ir plėtrai vadovaus T.Vaišvila

Buvęs Tarptautinio Vilniaus oro uosto vadovas Tomas Vaišvila nuo šiol vadovaus „Avia Solutions Group“ aviacinės infrastruktūros vystymui ir plėtrai.

T.Vaišvila nuo šiol vadovaus „Avia Solutions Group“ aviacinės infrastruktūros vystymui ir plėtrai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
T.Vaišvila nuo šiol vadovaus „Avia Solutions Group“ aviacinės infrastruktūros vystymui ir plėtrai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 9, 2013, 10:38 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:15 PM

T.Vaišvila yra sukaupęs daugiau kaip dešimties metų patirtį dirbant skirtinguose transporto industrijos segmentuose, todėl puikiai išmano šio sektoriaus veiklos principus ir ypatumus, ypač susijusius su ilgalaikiais strateginio vystymo projektais bei investavimu.

Nuo 2009 iki 2013 metų T.Vaišvila ėjo Tarptautinio Vilniaus oro uosto generalinio direktoriaus pareigas. Jo vadovavimo metu Vilniaus oro uostas sėkmingai optimizavo savo veiklą, net sunkmečio sąlygomis pritraukė tokius naujus stambius vežėjus kaip „Lufthansa“, „Aeroflot“, „Turkish Airlines“ ir kitus. Oro uostas taip pat adaptavo savo veiklą mažų sąnaudų oro linijų bendrovėms, todėl netrukus iš Vilniaus pradėjo skraidyti „Ryanair“ ir „Wizzair“ oro linijos.

2011-aisiais T.Vaišvila tapo „Lietuvos transporto lyderiai“ apdovanojimo laureatu „Metų transporto vadovo 2011“ kategorijoje.

„Avia Solutions Group“ – Varšuvos vertybinių popierių biržoje (WSE) listinguojama aviacijos verslo įmonių grupė, pasauliniu mastu teikianti kompleksinius aviacijos paslaugų sprendimus: orlaivių techninę priežiūrą ir remontą bei atsarginių detalių tiekimą; pilotų ir orlaivius aptarnaujančio personalo apmokymų bei nuomos paslaugas; antžeminį aptarnavimą ir orlaivių kuro pylimo paslaugas; verslo klasės čarterinių skrydžių paslaugas.

„Avia Solutions Group“ valdo daugiau nei 17 antrinių kompanijų bei šiuo metu turi atstovybes Lietuvoje, Lenkijoje, Rusijoje, Italijoje, Malaizijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Inovatyvioje ir augančioje aviacijos verslo įmonių grupėje dirba daugiau 1600 specialistų iš trisdešimties pasaulio šalių.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.