Advokatų kontora „Borenius” stiprina savo ekspertų komandą

Advokatų kontora „Borenius Lietuva” plečia veiklą - jos komandą papildė naujas partneris, advokatas Mindaugas Žolynas. Tai šeštasis „Borenius” partneris Lietuvoje ir 47-asis partneris tarptautinėje „Borenius” grupėje, vienijančioje daugiau kaip 200 profesionalių teisininkų 6 šalyse - Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Rusijoje ir JAV.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2013, 11:01 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:58 PM

Per 13 metų darbo praktikos M.Žolynas sukaupė daug žinių ir patirties įmonių susijungimo ir įsigijimo sandorių, taip pat akcininkų ginčų srityse. M.Žolyno įgyvendinti sudėtingi teisiniai projektai su žinomomis tarptautinėmis bei Lietuvos bendrovėmis skirtinguose verslo sektoriuose liudija apie itin aukštą advokato profesionalumą ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.

Teisininko karjerą pradėjęs draudimo bendrovėje, vėliau M.Žolynas dirbo advokatų kontoroje „Norcous & Partners“ o pastaruosius 9 metus – didžiausioje advokatų kontoroje Baltijos šalyse „LAWIN Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai“. Nuo 2003-iųjų advokatas 5 metus užsiėmė ir akademine veikla Vilniaus universitete.

„Džiaugiuosi, kad mūsų sparčiai augančios kontoros ekspertų grupė plečiasi ir ją papildo vienas geriausių Įmonių teisės ekspertų Baltijos šalyse. Tikiu, kad išskirtinė Mindaugo teisinė patirtis, energija, „žemiškas“ požiūris į verslą ir puikus vadybos išmanymas mūsų klientams pasitarnaus siūlant praktiškus, efektyvius ir inovatyvius sprendimus įmonių susijungimų bei įsigijimų ar akcininkų ginčų srityse,“ - teigia advokatų kontoros “Borenius” vadovaujantis partneris dr. Daivis Švirinas.

„Didžiuojuosi daugiau nei dešimtmetį galėjęs dirbti su geriausiais Lietuvos įmonių teisės profesionalais, kurie man padėjo sukaupti neįkainojamą profesinės patirties bagažą. Džiaugiuosi proga veikti naujame vaidmenyje entuziastingame, ambicingame ir iššūkius vertinančiame kolektyve. Neabejoju, kad mūsų bendras požiūris į teisinių paslaugų inovatyvumą ir kokybę, siekis bei gebėjimas dirbti su sudėtingiausiomis teisinėmis užduotimis leis „Borenius“ komandai sustiprinti savo pozicijas lyderių gretose,“ – sako advokatas Mindaugas Žolynas.

M.Žolynas žinias kaupė Vilniaus universitete (teisės magistro laipsnis) ir Italijos miesto Pizos universiteto teisės fakultete, taip pat studijavo vadybą bei lyderystę teisės profesionalų institute „Lex Mundi Institute”, įgijo tarptautinį verslo magistro laipsnį (EMBA) “Baltic Management Institute”. M.Žolyno vizitinė kortelė - puikus teisės teorijos bei praktikos ir verslo supratimo derinys, taip svarbus dirbant su verslo klientais.

Advokatų kontora „Borenius” priklauso tarptautinei „Borenius” grupei, kurios ištakos siekia 1911 metus Suomijoje. Ši verslo teisės paslaugų grupė vienija per 200 profesionalių teisininkų pirmaujančiose verslo teisės advokatų kontorose Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, JAV, Rusijoje ir Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?