Per visą „Lloyds“ istoriją pirmąkart vadove skiriama moteris

Pasaulinės draudimo kompanijos „Lloyd's of London“ vadove paskirta Inga Beale – pirmą kartą per visą 325 metų „Lloyd's“ istoriją vadove skiriama moteris. Apie tai informuoja BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 17, 2013, 12:26 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:11 PM

50-ies metų I.Beale, turinti 30 metų darbo patirtį bankininkystėje, naująsias pareigas pradės eiti sausį. Ji perima postą iš dabartinio „Lloyd's“ generalinio direktoriaus Richardo Wardo, kuris apie savo atsistatydinimą pranešė šių metų liepą po aštuonerių metų darbo šioje įstaigoje.

„Lloyd's“ pirmininkas Johnas Nelsonas džiaugėsi, kad generaline direktore išrinkta I.Beale. Jis pabrėžė, kad „dėl savo tarptautinės patirties, profesinių sugebėjimų ir gero Londono rinkos išmanymo ji taps idealia „Lloyds“ vadove“.

Šiuo metu ji eina perdraudikės „Canopius“ generalinės direktorės pareigas. Dar anksčiau ji ketverius metus dirbo „Zurich Insurance“ ir buvo „Converium“, nepriklausomos Šveicarijos perdraudikės, grupės vadovė.

I.Beale sakė matanti neblogas „Lloyd's“ perspektyvas: „LLoyds“ jau dabar yra tarptautinė lyderė, bet ši unikali rinka turi nepaprastų galimybių įspausti ryškesnį pėdsaką ir sustiprinti savo pozicijas kaip pasaulinis draudimo ir perdraudimo centras“, – sakė ji.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.