Legendinio restorano „Literatų svetainė“ vietoje - KFC

Į 1 numeriu pažymėtą sostinės Gedimino prospekto pastatą grįžta virtuvė ir restorano staliukai. Ne, legendinė „Literatų svetainė“ neatgims. Čia įsikurs trečiasis Vilniuje KFC restoranas. Šis pastatas yra arčiausiai Vilniaus Arkikatedros, jame įsikūrusi Lietuvos sąjūdžio būstinė, Airijos ambasada, o dar neseniai veikė Ūkio banko svarbių klientų aptarnavimo skyrius. Kol šis bankas žlugo.

Čia kažkada buvo "Literatų svetainės" langai. Dabar - KFC.<br>T.Bauro nuotr.
Čia kažkada buvo "Literatų svetainės" langai. Dabar - KFC.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-20 12:18, atnaujinta 2018-02-19 18:08

Restoranas KFC duris atvers 2014 metų pradžioje. Šią vietą pasirinkome nes, mūsų manymu, tai pati Vilniaus širdis, – portalui lrytas.lt pranešė KFC ir „Pizza Hut“ restoranų direktorė Aurelija Gorelienė.

Gedimino prospekte savo taškus turi greito maisto restoranų tinklai „Hesburger“, „McDonalds“, tačiau A.Gorelienė konkurenciją vertina teigiamai.

Šiuo metu yra 2 KFC restoranai Vilniuje, dirba 30 žmonių. Bet įmonė planuoja plėtrą Lietuvoje – pirmiausia didžiuosiuose miestuose ir kitose Baltijos šalyse.

Beje, šiame restorane greičiausiai ragausite lietuviškos vištienos. Sutartį dėl mėsos tiekimo su KFC pasirašė „Vilniaus paukštynas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.