Vilniuje ir Kaune - dar po vieną „Maxima“

Penktadienį atidarytos dar dvi prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės Kaune ir Vilniuje. Tai paskutinės iš naujai pastatytų ar iš esmės renovuotų parduotuvių, atidaromų šiais metais. Į abi parduotuves investuota per 11 milijonų litų, jose dirbs beveik pusantro šimto darbuotojų.

Atidarytos dvi atnaujintos "Maxima" parduotuvės.
Atidarytos dvi atnaujintos "Maxima" parduotuvės.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2013, 12:42 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:08 PM

„Dviejų parduotuvių atidarymu užbaigiame šių metų tinklo plėtros ir atnaujinimo darbus. Vykdydami plėtrą šiais metais orientavomės į kokybinį tinklo parduotuvių atnaujinimą: kur kas didesnį dėmesį ir investicijas skyrėme ne naujoms parduotuvėms, bet jau turimoms. Siekėme, kad parduotuvės taptų dar funkcionalesnėmis ir patogesnėmis tiek mūsų klientams, tiek ir jose dirbantiems mūsų darbuotojams“, – sako „Maxima LT“ Generalinis direktorius Arūnas Zimnickas

Kaune parduotuvė pastatyta V.Krėvės prospekte, vietoje anksčiau ten veikusios senosios parduotuvės. Naujoji parduotuvė ne tik erdvesnė ir patogesnė. Nuo šiol klientai joje gali rinktis iš daugiau kaip 27 tūkstančių skirtingų pavadinimų prekių asortimento: siūlomas kur kas platesnis šviežios mėsos, kulinarijos, konditerijos, pieno, duonos ir žuvies produktų pasirinkimas, saldumynai, šviežios mėsos bei kulinarijos gaminiai, karšti užkandžiai, vietoje kepamos šviežios bandelės.

Vilniuje „Maxima X“ parduotuvė, Dariaus ir Girėno gatvėje atidaryta šalia anksčiau čia veikusios senosios parduotuvės. Naujoji – kur kas funkcionalesnė, labiau patenkinanti klientų poreikius. Šalia įsikūrė vaistinė, picerija, bus prekiaujama gėlėmis, gyvūnams skirtomis prekėmis, veiks telefonų taisykla, drabužių valykla ir kt.

Investuota ne tik į šių parduotuvių įrengimą, bet ir infrastruktūrą šalia jų: sutvarkyti šaligatviai, įrengtos automobilių stovėjimo aikštelės, sutvarkyta aplinka. Be to, šalia Kaune atidarytos parduotuvės, atsižvelgus į parduotuvės kaimynystėje įsikūrusios bendruomenės poreikius, buvo sutvarkyti šalia esančių gyvenamųjų daugiabučių kiemai – užlygintos duobės, išlieta asfalto danga.

Naujai atidarytose parduotuvėse Vilniuje ir Kaune dirbs beveik pusantro šimto darbuotojų. Kelios dešimtys jų – tai ilgamečiai įmonės darbuotojai, prekybos tinkle dirbantys 10 ir daugiau metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.