Dizainerė R.Piekautaitė rengs kurorto svečius

Dizainerė Ramunė Piekautaitė išdrįso vienus savo mados namų įkurdinti Druskininkuose. „Manau, Druskininkai dabar išgyvena geriausią savo laiką – pakilų, entuziastingą, daug žadantį. Tai nėra nuvalkiotas kurortas, atradimo džiaugsmas čia vis dar labai saldus. Tai čia mane labiausiai ir vilioja“, – sprendimą mados namus atidaryti Druskininkuose aiškino moteris.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 12:15 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:06 PM

Pasak dizainerės, greta pagrindinių kurorto pramogų – sniego arenos ir SPA procedūrų – Druskininkuose sparčiai daugėja ir įdomių restoranų bei parduotuvių.

„Jei visą dieną praleidai ant sniego, vakare greičiausiai norėsis tiesiog ramiai pasivaikščioti po miestą. Mano siekis buvo sukurti vizualiai patrauklią, prie Druskininkų identiteto pritaikytą parduotuvę, kurią būtų malonu aplankyti“, - kalbėjo R.Piekautaitė.

Ji sakė pastebinti nuosekliai augantį užsienio turistų susidomėjimą – tai taip pat buvo viena priežasčių, paskatinusių atidaryti vieną parduotuvę Druskininkuose.

Dizainerė pridūrė, jog jai bus malonu supažindinti užsieniečius su šiuolaikiniu lietuvišku dizainu: „Augant laisvalaikio kokybės lygiui bei daugėjant verslo lankytojų, atsiranda specifinių poreikių. Atvykus suplanuotų atostogų ar į oficialią konferenciją būtų apmaudu, jei nuotaiką sugadintų, pavyzdžiui, namie užmiršta suknelė, kuomet laukia kokteilinis vakaras ar oficiali vakarienė. Mums bus džiugu, jei leisime savo klientams išvengti tokių nepatogumų“.

Parduotuvėje svečiai ras naujausias R.Piekautaitės drabužių kolekcijas bei aksesuarus. Čia taip pat bus priimami ir individualūs užsakymai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.