„Air Lituanica“ sulaukė 50 000-ojo keleivio

2014 metų sausio 2 dieną antruoju šių metų skrydžiu į Briuselį su „Air Lituanica“ keliavo 50 000 – asis šios oro bendrovės keleivis.

"Air Lituanica" jau suskaičiavo 50 tūkst. keleivių.
"Air Lituanica" jau suskaičiavo 50 tūkst. keleivių.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2014, 12:25 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:03 AM

„Esu maloniai nustebintas“, – sakė laimingasis keleivis Saulius Gasiūnas. Jis yra dažnas „Air Lituanica“ keleivis: „Dirbu Briuselyje Lietuvos nuolatinėje atstovybėje prie NATO, tad nuolat skraidau, manau, kad ir gautą dovanų „Air Lituanica“ skrydžio bilietą panaudosiu kelionei BriuselisVilnius – Briuselis“.

„Mes džiaugiamės, kad nors esame naujokai aviacijos rinkoje, aktyviai dirbame ir šiandien jau turime 50 000–ąjį keleivį. Ačiū jums, mieli keleiviai, kad mumis pasitikite, mes dirbame tam, kad jūsų skrydžiai būtų saugūs ir malonūs“, – sveikindamas keleivius sakė skrydžio į Briuselį kapitonas Kęstutis Zagreckas.

Apie 50 proc. „Air Lituanica“ keleivių skrenda darbo tikslais, per 30 proc. yra turistai, likusi dalis - svetur gyvenantys lietuviai, atskrendantys į Lietuvą aplankyti artimųjų.

Pirmą kartą „Air Lituanica“ orlaivis pakilo 2013 metų birželio 30 d. Skrydžius pradėjusi dviem kryptimis, dabar „Air Lituanica“ keleivius skraidina keturiais reguliariais maršrutais - į Briuselį, Berlyną, Prahą ir Miuncheną, o nuo vasario 14 d. pradės skrydžius ir į Paryžių. Šių metų planuose – du nauji orlaiviai ir naujos kelionių kryptys.

Taip pat „Air Lituanica“ planuoja atnaujinti dėl nesklandumų bendradarbiaujant su „Estonian Air“ nutrūkusius skrydžius į Amsterdamą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.