Ryšių su visuomene agentūra „Publicum“ stiprina komandą

Ryšių su visuomene agentūros

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 13, 2014, 4:19 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:47 PM

Bendrovės direktorius Ričardas Jarmalavičius BNS teigė, kad ir toliau bus bendrovės vadovu, tačiau dalį įmonės vadybos funkcijų perleis vykdomajai direktorei, o pats daugiau dėmesio ketina skirti strateginiams projektams bei plėtrai.

„D.Bumblytė - viena labiausiai patyrusių integruotos komunikacijos profesionalių, kurios ilgametė patirtis ne tik ryšių su visuomene, bet ir marketingo srityje bus itin vertinga“, - BNS sakė R.Jarmalavičius.

D.Bumblytė komunikacijos srityje dirba daugiau nei 12 metų, iš kurių pastaruosius 8 metus – kompanijoje „Hewlett-Packard” . Prieš tai ji dirbo Valstybinės mokesčių inspekcijos Viešųjų ryšių skyriaus vedėja bei ryšių su visuomene agentūros „A.Jonkus ir partneriai“ projektų direktore.

Preliminariais duomenimis, 2013 metais „Publicum“ apyvarta augo 63 proc. ir siekė 9 mln. litų. Šiuo metu bendrovėje dirba 20 komunikacijos specialistų.

„Publicum“ yra didžiausio pasaulinio nepriklausomų ryšių su visuomene agentūrų tinklo PROI partnerė Baltijos šalyse. Agentūra dirba su „Samsung”, „MasterCard”, „Philip Morris”, „Novaturas”, „Western Union”, „Royal Canin”, „Idavang”, „Provident”, „Vilniaus duona”.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.