„Air Lituanica“ nuskraidins į nekilnojamojo turto parodą Kanuose

Kasmet Kanuose, Prancūzijoje vyksta didžiausia tarptautinė nekilnojamojo turto (NT) ir investicijų paroda „MIPIM 2013“. Šiais metais „Air Lituanica“ specialiai lietuviams organizuoja skrydį į jau 25-ąjį kartą vyksiančią parodą, į Kanus ir atgal kovo 11-14 d.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2014, 11:34 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:17 AM

MIPIM suburia įtakingiausius įvairių sektorių viso pasaulio nekilnojamojo turto rinkos žaidėjus ir sudaro galimybę susipažinti investuotojų ieškantiems projektų vystytojams bei įdomių projektų ieškantiems investuotojams. Parodoje savo nekilnojamojo turto, investicinius projektus prisistato įmonės, organizacijos, miestai, valstybės.

Parodos plotas užima daugiau nei 40 tūkst. kv. m, dalyvauja apie 2 tūkst. įmonių iš daugiau nei 80-ies šalių. Parodoje apsilanko apie 20 tūkst. dalyvių, iš kurių apie 3 tūkst. yra aukščiausio lygio vadovai ir akcininkai, apie 4,3 tūkst. – potencialūs investuotojai. Taip pat paroda sutraukia apie 460 žurnalistų iš viso pasaulio.

„Susisiekimas su Prancūzijos pietryčių regionu – Nica yra pakankamai sudėtingas, nes tiesioginio skrydžio iš Vilniaus nėra. Tad lietuviai, norėdami nuskristi į nekilnojamojo turto parodą, rinkdavosi jungiamuosius skrydžius, kurie yra pakankamai brangūs, arba derindavo skrydį ir kelionę traukiniu ar automobiliu”, - komentuoja „Air Lituanica” komercijos direktorius Simonas Bartkus.

S.Bartkus priduria, kad šiais metais MIPIM dalyvaus net kelios Lietuvos savivaldybės ir verslininkai, kurių iniciatyva ir buvo nuspręsta pasiūlyti vienetinį skrydį į Nicą ir atgal parodos metu.

Išvykimas iš Vilniaus oro uosto į Nicą – kovo 11 d. 07:30 val., atvykimas į Nicą 09:30 val. Grįžimas iš Nicos Côte d'Azur oro uosto – kovo 14 d. 11:25 val., atvykimas į Vilnių 15:10 val. Skrydžio trukmė – 3 val. Galima įsigyti PROMO, TRAVEL, FLEXI ir CLUB klasių bilietus.

„Air Lituanica“ keleivius skraidina keturiais reguliariais maršrutais į Briuselį, Berlyną, Prahą ir Miuncheną, o nuo vasario 14 d. pradės skrydžius ir į Paryžių. 2014 metų planuose – du nauji orlaiviai ir naujos kelionių kryptys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.