“Finasta“ vėl sulaukė tarptautinio įvertinimo

Kasmetiniame „Euromoney“ 2014 m. privačios bankininkystės ir gerovės valdymo tyrime bankas „Finasta“ pripažintas geriausiu vietiniu privačios bankininkystės banku, Nr. 1 akcijų valdytoju Lietuvoje, geriausiu specializuotų gerovės valdymo paslaugų teikėju verslininkams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-12 11:21, atnaujinta 2018-02-16 10:31

Tarptautinio finansų rinkų žurnalo „Euromoney“ visame pasaulyje atliekamas Privačios bankininkystės ir gerovės valdymo tyrimas šiais metais vyko jau vienuoliktą kartą. Didžiausios įtakos tyrimo rezultatams turi kitų finansų rinkos dalyvių, konkurentų, kolegų, ekspertų, nuomonė.

Pasak banko „Finasta“ valdybos pirmininko ir generalinio direktoriaus Andriaus Barščio, geriausio šalies akcijų valdytojo titulas „Finastai“ skiriamas antrus metus iš eilės. Šis įvertinimas tik patvirtina neseniai tarptautinės reitingų agentūros "Morniingstar" suteiktus penkių ir keturių žvaigždučių reitingus „Finastos“ valdomiems akcijų ir obligacijų fondams.

Finansinių paslaugų teikėjus pasauliniu mastu ir įvairiose kategorijose kasmet vertina „Euromoney“ sudarytas ekspertų komitetas, atliekantis išsamų privačios bankininkystės ir gerovės valdymo tyrimą. Bankai yra reitinguojami pagal ryšius su klientais, valdomą turtą, teikiamų paslaugų kokybę, inovacijų lygį bei ekspertiškumą.

„Finasta Holding“ valdomas bankas „Finasta“ yra įkurtas 2008 m. Banko specializacija – investicijų ir privačios bankininkystės paslaugos. Bankas teikia kompleksines investicijų, finansų valdymo ir įmonių finansų paslaugas privatiems ir verslo klientams bei siūlo nestandartinius verslo kreditavimo sprendimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.