Būdas motyvuoti darbuotojus – sveikatos draudimas

Sveikatos draudimas – puiki darbuotojų motyvavimo priemonė. Darbdaviui svarbu turėti sveikus darbuotojus, sveikatos draudimas jam naudingas ir dėl mokestinės lengvatos. Įmonės, galinčios pasiūlyti tokius motyvavimo produktus savo darbuotojams, įgyja išskirtinumą darbo rinkoje bei tampa patrauklesnės darbuotojams.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 13, 2014, 4:18 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:56 AM

Šią savaitę prestižinėje sostinės erdvėje „Silver Sky“ vyko renginys įmonių vadovams. Jo metu buvo pristatomas bendras trijų Lietuvoje pripažintų medicinos įstaigų ir gyvybės draudimo bendrovės sveikatos paslaugų pasiūlymas.

Šio sveikatos paslaugų pasiūlymo partneriai – Medicinos diagnostikos ir gydymo centras, grožio terapijos ir chirurgijos klinika „Sugihara“, odontologijos klinikų grupė „Denticija“ kartu su draudimo bendrove „SEB gyvybės draudimas“.

Apdraustasis gauna kokybiškas paslaugas Lietuvoje pripažintose medicinos įstaigose, taupo savo ir darbdavio laiką ir lėšas.

Renginio metu naująjį sveikatos paslaugų pasiūlymą įmonėms pristatė Medicinos diagnostikos ir gydymo centro direktorius Laimutis Paškevičius, Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ direktorius Artūras Bareikis, odontologijos klinikų grupės „Denticija“ direktorius Petras Lisauskas.

Apie pasiūlymo išskirtinumus ir vertę įmonėms bei jų darbuotojams kalbėjo Medicinos diagnostikos ir gydymo centro pardavimo atstovė Loreta Žeimytė – Dvareckienė ir „SEB gyvybės draudimas“ projektų vadovas Vytautas Radzevičius.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.