Nauja dviračių parduotuvė vilniečiams primins gamtos prieglobstį

Dviratininkų-ekstremalų šuoliai per medines užtvaras, triratukus besimatuojantys mažyliai, stilinga aplinka ir nesuskaičiuojama daugybė dviračių – taip šeštadienį atidaryta didžiausia dviračių parduotuvė Vilniuje „Dviračių arena“.

Daugiau nuotraukų (1)

Ilona Steponėnė

Mar 1, 2014, 3:53 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:41 PM

Joje telpa apie 250 skirtingų modelių dviračių aksesuarų, aprangos, priekabų vaikams ar daiktams vežti ir net motorolerių.

Pirmiems 30 pirkėjų buvo pažadėta 30 proc. nuolaida, tačiau žmonės prie durų nestovyklavo ir neskubėjo veržtis į vidų, kai 10 valandą parduotuvė atsidarė. Nuolaidos kuponų užteko ir atėjusiems pusę vienuoliktos. Tačiau įdienojus susirinko daugiau dviračių gerbėjų.

Prieš vidurdienį dviračių salone vyko pamokėlė Vilniaus vaikų socialinės globos namų „Gilė" auklėtiniams, o vėliau lankytojų žvilgsnius traukė dviratininkai-ekstremalai.

600 kvadratinių metrų ploto parduotuvės direktorius Robertas Jasiulevičius pats yra dviračių entuziastas, nepraleidžiantis progos pasivaržyti mėgėjų maratonuose. Tačiau nauja dviračių parduotuvė neskirta sportininkams.

Nors parduotuvėje dirbsiantys pardavėjai vienaip ir kitaip susiję su dviračių sportu, dauguma dviračių ir įrangos skirti važinėjimui po miestą ar poilsiui gamtoje. R.Jasiulevičius juokavo, kad ir brangiausias, 17 tūkst. litų kainuojantis dviratis, tikram profesionalui būtų per prastas. O verslui svarbesnis platus klientų ratas – miestiečiai, ieškantys paprasto dviračio kasdienai.

„Prekybos centruose dviračiai pigesni, bet ne tokie kokybiški. Specializuotose parduotuvėse dviračiai kito lygio. Jei perkate dviratį, reikia bent 1000 litų tam skirti. Paprastai dauguma perkamų dviračių kainuoja apie pusantro tūkstančio“, - sakė R.Jasiulevičius.

Salone taip pat veiks ir dviračių remonto dirbtuvės. Pasak pašnekovo, tokia paslauga miestiečiams taip pat reikalinga, nes sudėtingų dviračio dalių, kaip hidraulinių stabdžių, amortizatorių ar vidinių pavarų savarankiškai negali susiremontuoti net entuziastai.

Dar dvi dviračių parduotuves turintis verslininkas pastebėjo, kad dviračiai tampa vis labiau paklausūs. „Žmonės nori daugiau pajudėti, savaitę sėdėję biure nori išvažiuoti į gamtą, pakvėpuoti grynu oru, praleisti laiką su šeima ar draugais“, - sakė jis.

Gamtos įspūdį R.Jasiulevičius siekė sukurti ir parduotuvės viduje. Jo norus matyti natūralių medžiagų akcentus ir gaivios gamtos įspūdį išpildė interjero dizaineris Ramūnas Masteika. Taip saloną papuošė akmenų ir medžio gabalų salelės, kuriose išrikiuoti dviračiai, baltos lengvos lentynos ir dekoratyviniai rąstų gabalai.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.