Tv.lrytas.lt – interneto televizijų lyderė

Interneto televizija tv.lrytas.lt yra žiūrimiausia ir sparčiausiai auganti interneto televizija Lietuvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-24 09:13, atnaujinta 2018-02-15 04:26

Bendrovės „Gemius“ auditorijos tyrimų duomenimis, vasario mėnesį tv.lrytas.lt žiūrėjo daugiau nei 388 tūkstančiai žiūrovų. Populiariausią interneto televiziją per dieną aplanko beveik 44 tūkstančiai lankytojų – tai yra net 37 proc. daugiau nei „Delfi TV” (28 tūkst. lankytojų per dieną).

Nuo praėjusių metų rugsėjo mėnesio tv.lrytas.lt žiūrovų skaičius išaugo beveik 109 tūkstančiais, o per pastarąjį mėnesį – daugiau nei 22 tūkstančiais.

Pagal bendrovės „Gemius“ duomenis, tarp interneto televizijų antrojoje vietoje pagal lankytojų skaičių yra „Delfi TV“ (331 tūkst. lankytojų), trečioje – tv3play.lt (308 tūkst. lankytojų).

Vasario mėnesį naujienų portalo lrytas.lt vartotojai turėjo galimybę pirmą kartą istorijoje internetu žiūrėti Sočio žiemos olimpiadą. Olimpiados metu tv.lrytas.lt transliavo daugiau nei 200 valandų sporto rungtynių, o jas gyvai žiūrėjo net 80 tūkstančių Lietuvos gyventojų.

Nuo šiol naujienų portale lrytas.lt vaizdo reportažai suskirstyti pagal temas. Žiūrovui tereikia pasirinkti jį dominantį „Lietuvos dienos”, „Verslo”, „Sporto”, „Gyvenimo būdo” ar „Pramogų” bloką, ir kiekviename jų ras vaizdo reportažų.

Skaitytojų prašymu, tekstus papildantys vaizdo reportažai nuo šiol perkelti į straipsnių apačią, o vaizdo medžiagą rodo prie antraštės esantis kameros paveikslėlis.

Tv.lrytas.lt vartotojai ir toliau gali žiūrėti beveik visą „Lietuvos ryto” televizijos programą tiesiogiai, bet kada peržiūrėti autorinių laidų, dokumentinių filmų, žinių ar sporto rungtynių įrašus.

Tv.lrytas.lt nuolat kuria tik interneto vartotojams skirtus specialiuosius projektus. Naujausias interaktyvusis tv.lrytas.lt projektas „Juoda Balta barškutės“ yra pažymėtas „N-18” ženklu. Jis transliuojamas tiesiogiai kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį nuo 19 valandos.

Projekto vedėjos Daiva ir Tina tarška įvairiomis jaunimui aktualiomis temomis. Tai pirmasis interneto projektas, kuriame tiesiogiai rodomą laidą kuria ne tik vedėjos, bet ir komentarus rašantys internautai. Laidos metu žiūrovai gali užduoti Daivai ir Tinai klausimus, pagyvinti diskusiją netikėtais argumentais ir pakreipti laidos eigą.

Tv.lrytas.lt toliau tęsia vaizdo projektą „Xperimentai“, kuriame žurnalistas Arnoldas Lukošius kartu su žaviąja asistente Monika Šalčiūte kiekvieną trečiadienį bando įvairiausias chemines reakcijas ir sprogimus.

Vasarą tv.lrytas.lt programų tinklelis bus papildytas dar keliais naujais įspūdingais projektais. Apie juos informuosime netrukus.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.