RBS Didžiojoje Britanijoje uždarys 44 padalinius

Didžiosios Britanijos bankas „Royal Bank of Scotland“ (RBS) ketvirtadienį praneša šalyje uždarantis 44 savo padalinius, iš kurių 14 yra vienintelės finansų įstaigos miestuose. Šio žingsnio imamasi net po to, kai 2010-aisiais bankas pažadėjo nenutraukti savo skyrių veiklos, praneša BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 3, 2014, 3:13 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:57 PM

RBS atstovė spaudai teigia, kad nuo 2010 metų „pasaulis pasikeitė“, o padaliniuose vykdomų finansų perlaidų per pastaruosius ketverius metus sumažėjo 30-čia procentų. Tiesa, finansų įstaigos atstovai nurodo savo klientų likimo valiai nepaliekantys. Daugelyje gyvenamųjų Škotijos rajonų gyventojus aptarnaus mobilūs vagonėliai. Taip pat paslaugos ir toliau bus teikiamos pašto skyriuose ar bankomatuose.

Taip pat RBS nurodo, kad „paskutiniosiomis finansų įstaigomis“ kai kuriuose miestuose vadinami banko skyriai savo veiklą ir anksčiau vykdė vos po kelias valandas per dieną, o kai kuriuose apsilankydavo vienas ar du klientai per valandą. Bankas pridūrė, kad daugeliu atveju klientai galės pasinaudoti ir taip netoli esančiais kitais padaliniais.

Sprendimas priimtas praėjus dviem mėnesiams po to, kai RBS paskelbė apie savo planus per ateinančius ketverius metus sumažinti išlaidas daugiau kaip 5 mlrd. svarų. Kiek anksčiau jo metinė finansinė ataskaita parodė 2013-aisiais banką patyrus 8,2 mlrd. svarų nuostolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.