Skandinavai jau braižo žiemos skrydžių maršrutus

Vasara dar neprasidėjo, bet Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS jau braižo kalėdinius skrydžių maršrutis. Šiemet gruodžio 19, 21, 26 bei 28 dienomis ir kitų metų sausio 4 bei 5 dienomis ji keleiviams pasiūlys tiesioginius skrydžius tarp Vilniaus ir Oslo. Skrydžiai iš ir į Norvegijos sostinę bus vykdomi “Boeing 737-700” lėktuvais, bilietus bus galima įsigyti jau šią savaitę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt inf.

May 12, 2014, 12:26 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:28 AM

„Norvegijoje gyvena ir dirba nemažai išeivių iš Lietuvos, daugelis jų žiemos šventėms ar žiemos atostogų noriai grįžta į gimtinę. Atsižvelgdami į būtent šiuo laikotarpiu išaugantį tieisioginio reiso tarp mūsų šalies ir Norvegijos poreikį, keleiviams pasiūlysime skrydžius Oslas - Vilnius kryptimi“, - teigia SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

SAS keleiviai per Oslą taip pat galės patogiai pasiekti kitus mažesnius Norvegijos miestus: Bergeną, Bodą, Evenesą, Haugesundą, Moldę, Stavangerį, Trondheimą, Tromsą ir kitus.

Šiuo metu skrydžių bendrovė SAS tarp Lietuvos ir pagrindinių Skandinavijos oro uostų iš viso vykdo 92 skrydžius per savaitę: 38 skrydžius per savaitę tarp Vilniaus ir Kopenhagos bei 26 skrydžius per savaitę tarp Palangos ir Kopenhagos, taip pat 28 skrydžius per savaitę tarp Vilniaus ir Stokholmo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?