„Top Sport“ vadovas žada kreiptis į teisėsaugą

Lažybų bendrovės „Top Sport“ savininkas Gintaras Staniulis tikina nepasirašęs paskolos sutarties

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 4:18 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:50 AM

„Galiu atsakingai pareikšti, kad tokios sutarties nebuvo. (...) Šiuo metu kalbamės su juristais ir planuojame kreiptis į teisėsaugos institucijas dėl dokumentų klastojimo“, - BNS sakė asociacijos Lažybų organizatorių aljansas valdybos pirmininkas G.Staniulis.

Jis teigė nežinantis, kas galėjo suklastoti sutartį: „Negalėčiau spėlioti, kas suklastojo, tai turėtų teisėsauga išsiaiškinti“.

G.Staniulis pripažino, kad ne kartą buvo susitikęs su viceministru, tačiau teigė aptardavęs lošimų reguliavimą.

„Su ponu Galvonu ne kartą esu susitikęs, nes jis kuravo lošimų sritį ir mes daugiausiai kalbėdavome apie lošimų reguliavimą, apie tai, kad iš Lietuvos per neteisėtas lošimų bendroves išplaukia pinigai“, - aiškino „Top Sport“ savininkas.

Jis pripažino, kad paviešintos sutarties data - pernai balandis - sutampa su laikotarpiu, kai Finansų ministerija rengė lošimų įstatymo pataisas: „Taip, bet galbūt tai naudojama kaip šantažo priemonė prieš poną Galvoną“.

G.Staniulis pernai rudenį BNS sakė Lažybų asociacijos pirmininkas jau nuo 2006 metų dalyvaujantis kuriant naują Azartinių lošimų įstatymą: „Tačiau pinasi įvairūs interesai - ir kazino, ir lošimo automatų salonų savininkų, todėl tas įstatymas niekaip nepriimamas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.