Advokatų kontoros „Borenius“ komandoje - advokatė Dž.Tarvainytė

Advokatų kontora „Borenius Lietuva” plečia savo veiklą: jos komandą papildė nauja partnerė, advokatė Džiolana Tarvainytė. Tai aštuntoji „Borenius” partnerė Lietuvoje ir 53-ioji partnerė tarptautinėje „Borenius” grupėje, vienijančioje daugiau kaip 200 profesionalių teisininkų 6 šalyse - Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Rusijoje ir JAV.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 10:43 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:10 AM

Per 17 metų teisinio darbo praktikos Dž.Tarvainytė sukaupė daug žinių ir patirties nekilnojamojo turto, teisminių ginčų, viešųjų pirkimų teisės srityse. Įgyvendinti projektai su ilgalaikiais klientais, žinomomis Lietuvos bendrovėmis, statybos, nekilnojamojo turto, komunikacijos ir prekybos sektoriuose patvirtina įvairiapusį advokatės profesionalumą verslo teisės srityje.

Teisininkės karjerą pradėjusi Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijoje, daugiau nei 5 metus dirbo valstybės institucijose, susijusiose su nekilnojamojo turto bei įvairių agroverslo sričių reguliavimu. Prieš 7 metus įkūrė savo advokato kontorą, kuri teikė platų teisinių paslaugų spektrą verslo klientams.

Dž.Tarvainytė 14 metų dėstė Mykolo Romerio Universitete teisės istorijos studijas. Advokatė yra Lietuvos arbitražinio teismo arbitrė. Dž.Tarvainytė taip pat dalyvauja advokatų bendruomenės veikloje ir yra pelniusi kolegų pasitikėjimą: šiais metais jau antrai kadencijai buvo išrinkta Lietuvos advokatūros advokatų tarybos nare.

„Džiaugiuosi, kad mūsų komanda toliau auga ir ją papildo dar viena stipri nekilnojamojo turto, viešųjų pirkimų ir teisminių ginčų teisės ekspertė su profesionalia ir ambicinga 4 žmonių komanda. Šiuo aktyviu ekonomikos augimo laikotarpiu statybos, nekilnojamo turto, prekybos ir reklamos sektoriams teisinės paslaugos tampa dar aktualesnės.

Gilios praktinės šių verslo šakų žinios derinyje su ilgamete teisine patirtimi ir pragmatišku požiūriu į verslą padės suteikti mūsų klientams dar daugiau aukštos kokybės teisinių paslaugų“, - teigė advokatų kontoros „Borenius” vadovaujantis partneris dr. Daivis Švirinas.

„Mano ir „Borenius” komandas vienija tos pačios vertybės – aukšta teisinių paslaugų kokybė ir „žemiškas“ požiūris į klientų užduotis. Didžiuojuosi galimybe įsilieti į aukštus standartus sau keliančią, entuziastingą komandą bei kartu padėti klientams įgyvendinti jų verslo tikslus”.

Advokatų kontora „Borenius” priklauso tarptautinei „Borenius” grupei, kurios ištakos siekia 1911 metus Suomijoje. Ši verslo teisės paslaugų grupė vienija daugiau nei 200 profesionalių teisininkų pirmaujančiose verslo teisės advokatų kontorose Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, JAV, Rusijoje ir Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.