Lietuvių auditoriai įsispraudė tarp garsių pasaulio įmonių

Pasaulinis verslo lyderių ir nepriklausomų ekspertų tinklas Corporate INTL paskelbė 2014 m. geriausias apskaitos, audito ir teisinių paslaugų kompanijas, tarp jų įtraukdamas apskaitos ir audito įmonę iš Lietuvos „Added Value“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt inf.

Jun 16, 2014, 11:40 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:59 PM

„Sulaukėme kvietimo teikti paraišką apdovanojimuose, tačiau apie pergalę net negalvojome. Atsižvelgiant į tai, kad nominantai atrenkami iš viso pasaulio, o apdovanojimus kasmet susišluoja tokie gigantai kaip „Ernst & Young“, „Deloitte“ ar „Pricewaterhouse“, vien tai, kad buvome pastebėti, jau buvo nemenka pergalė“, - teigė „Added Value“ vadovas Arvydas Vainoras.

Anot A.Vainoro, kompanijos lankstumas ir inovatyvumas per praėjusius metus padėjo pasiekti 370 proc. augimą, o, toliau plėtojant „vieno langelio“ modelį, per artimiausius 5 metus planuojamas kasmetinis dvigubas augimas bei 3 proc. rinkos kontrolė.

„Added value“ - vienintelė į nugalėtojų sąrašą patekusi įmonė iš Baltijos valstybių. Europoje daugiausia apdovanojimų gavo Vokietijoje, Anglijoje bei Prancūzijoje veikiančios kompanijos. Lietuvoje nepriklausomų Corporate INTL ekspertų apdovanojimus anksčiau yra gavę įmonės, dirbančios teisės srityje: advokatų profesinė bendrija Motieka & Audzevičius (2013m.) bei advokatų kontora Eversheds Saladžius (2010 m.).

Corporate INTL – pasaulinis, daugiau nei 150 valstybių ir 70000 skaitytojų jungiantis nepriklausomų ekspertų tinklas, teikiantis informaciją apie verslo teisės, apskaitos ir audito ekspertus visame pasaulyje. Pagrindinis Corporate INTL tikslas – kurti pasaulinę verslo lyderių bendruomenę, leidžiančią virtualiu būdu pagal šalį bei ieškomų specialistų veiklos sritį atrasti patikimus partnerius.

Šiuo metu bendruomenę sudaro apie 750 narių iš viso pasaulio, atstovaujančių apie 30 verslo teisės ir finansinių konsultacijų sričių. Kasmetiniams apdovanojimams kasmet atrenkami kandidatai, kurie privalo pateikti papildomą informaciją apie įmonės veiklą, klientus, naudojamas sistemas. Tuomet per 6 mėnesių laikotarpį konfidencialaus tyrimo būdu iš nominantų sąrašo atrenkamos stipriausios ir patikimiausios pasaulio įmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje