Prekyba prezervatyvais per futbolo čempionatą – į aukštumas

Prezervatyvų paklausa Brazilijoje futbolo čempionato metu džiugina jų gamintojus. Malaizijos kompanija „Karex Bhd“, didžiausia sargių gamintoja pasaulyje, skaičiuoja ketvirtadaliu padidėjusią prekybą šalyje, kurioje vyksta futbolo fiesta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 4:20 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:46 PM

Kompanija prezervatyvus Brazilijos rinkoje parduota jau 15 metų, tačiau dar niekada pardavimai nepasiekė tokių aukštumų kaip šiomis dienomis.

Prie tokios sėkmės galėjo prisidėti ir tai, kad „Karex Bhd“ čempionato metu Brazilijoje prezervatyvus pardavinėja naujose pakuotėse.

Pakuotės su prekinių ženklu „Prudence“ („Atsargumas“) yra žalios spalvos ir panašios į populiaraus Brazilijoje kokteilio kaipirinjos reklamą. Šis nacionaliniu brazilų gėrimu vadinamas kokteilis plakamas iš laimo sulčių, ledukų ir braziliško likerio canchaca.

Apetitą žadinantis laimas ir ledukai pavaizduoti ir prezervatyvų reklamoje.

„Tiek pakuotė, tiek prezervatyvai yra žalios ir geltonos spalvos. O tai yra nacionalinės Brazilijos spalvos“, -- sako „Karex Bhd“ vadovas Gohas Miahas Kiatas.

Beje, prezervatyvai šiose pakuotėse parduodami tik Brazilijoje ir rinkai pasiūlytas tik ribotas kiekis.

Toks sprendimas pasiteisino – nuo vasario jau parduota 700 tūkstančių pakuočių arba 2,1 milijono prezervatyvų. Vien per pastarąsias 15 dienų buvo išparduota 864 tūkst. „Prudence“ prezervatyvų. Gamintojams vėl teko pristatyti tokį patį kiekį prezervatyvų.

Per metus brazilai sunaudoja apie vieną milijardą prezervatyvų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.