Interneto televizijų lyderė tv.lrytas.lt pasiekė rekordą

Tv.lrytas.lt pasiekė ir didžiausią auditorijos dalį – net 22,31 proc., o vienas lankytojas vidutiniškai interneto televizijos programas ir specialius reportažus žiūrėjo 22,28 minutes.

Tv.lrytas.lt gegužė pasiekė didžiausią iki šiol auditorijos dalį – net 22,31 proc.
Tv.lrytas.lt gegužė pasiekė didžiausią iki šiol auditorijos dalį – net 22,31 proc.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 1:22 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:57 PM

Tv.lrytas.lt pasiekė ir didžiausią auditorijos dalį – net 22,31 proc., o vienas lankytojas vidutiniškai interneto televizijos programas ir specialius reportažus žiūrėjo 22,28 minutes.

Vasarą – tiesioginės transliacijos iš didžiausių festivalių

„Populiariausia interneto televizija Lietuvoje ir toliau pateiks unikalius vaizdo reportažus iš aktualių įvykių vietų Lietuvoje ir visame pasaulyje. Programą praturtinsime specialiai tv.lrytas.lt televizijai kurtais video siužetais ir pramoginėmis laidomis. Vasarą dalį reportažų pateiksime iš pajūrio bei kitų Lietuvos kurortų ir didžiausių festivalių.

Įdomiausius renginius ir projektus savo žiūrovams rodysime tiesiogiai. Be abejo, ir toliau transliuosime „Lietuvos ryto” televizijos programą tiesiogiai bei suteiksime galimybę žiūrovui bet kada bet kada peržiūrėti autorines laidas, dokumentinių filmų, žinių ar sporto rungtynių įrašus”, - sakė naujienų portalo lrytas.lt redaktorius Liudas Dapkus.

Vasariškos naujienos nuolat augančiame portale

Pagal bendrovės „Gemius“ pateikiamus duomenis per pastaruosius metus naujienų portalo lrytas.lt unikalių vartotojų skaičius išaugo beveik 165 tūkstančiais, o per pastarąjį mėnesį – net 50,9 tūkst. skaitytojų, kurie pervertė beveik 112 milijonų puslapių.

Gegužės mėnesį itin stipriai augo pramoginių portalo naujienų skaitytojų skaičius. Jis padidėjo beveik 104 tūkst. Beveik 48 tūkstančiais padidėjo ir socialinio portalo „Bendraukime” skaitytojų skaičius. Beje, vienas vartotojas per gegužės mėnesį „Bendraukime” tekstams vidutiniškai skyrė net 16 valandų ir 48 minutes.

Visą vasarą naujienų portalas lrytas.lt pateiks ne tik aktualiausias ir patikimas žinias iš Lietuvos ir viso pasaulio. Birželio mėnesį portale startavęs naujas projektas – „92 vasaros dienos“ susilaukė gausaus lankytojų būrio.

Čia pasakojama apie įvairiausias vasaros aktualijas. Renginiai ir neplanuoti įvykiai. Lankytinos vietos. Naujienos iš kurortų. Orai, termometrai, vanduo, pavojai, malonumai, intriguojančios šalikelės, neatrastos pramogos, naudingi patarimai, nauji maršrutai, šnekūs pašnekovai, gaivūs šuliniai, įkaitę paplūdimiai, įdegusi oda, rasotos taurės šlapiuose delnuose. Vasara turi tūkstančius vardų ir mes nepailsdami jums čia juos linksniuosime.

Šią vasarą į eterį sugrįžo socialinio tinklo „Facebook” žvaigždė Monika Šalčiūtė. Ji pristato naują tik vasarai skirtą projektą „Monikos kokteilis+”, kuriame pati išbandys ekstremaliausias vasaros pramogas. Monikos nuotykių vaizdo reportažai, nuotraukų galerijos ir tekstai – kiekvieną antradienį tik portale lrytas.lt.

Linkime jums saulėtos, gražios ir turiningos vasaros kartu su mūsų portalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.