Kavinė klientus vaišino neturėdama karšto vandens indams plauti

Kaišiadorių valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, atlikusi planinį patikrinimą individualiai įmonei priklausančioje kavinėje „Žalioji lagūna“ Kaišiadorių rajone, laikinai sustabdė šios kavinės veiklą.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 30, 2014, 2:22 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:06 AM

Patikrinimo metu kavinėje nebuvo karšto tekančio vandens, gamybos paviršiai ir virtuvės grindų danga buvo susidėvėję, nelygūs, neveikė gartraukiai. Nebuvo registruojami gaunami greitai gendantys maisto produktai, trūko termometro termiškai apdorojamų patiekalų vidaus temperatūrai matuoti. Inspektoriai rado produktų su pasibaigusiais tinkamumo vartoti terminais, nustatė, kad netinkamai buvo tvarkomi šalutiniai gyvūniniai produktai.

Dėl grubių pažeidimų kavinės „Žalioji lagūna“ maisto tvarkymo veikla laikinai sustabdyta, jos savininkui nurodyta saugiai sunaikinti netinkamus vartoti produktus. Kavinė galės atnaujinti savo darbą po pakartotinio patikrinimo ir tik pašalinus visus patikrinimo metu nustatytus trūkumus.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.