„Go Baltic Travel“ nebepasiekiama net telefonu

Ketvirtadienį Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos (VTD) sustabdė bendrovės „Go Baltic Travel“ kelionių organizatoriaus pažymėjimo galiojimą.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 10, 2014, 6:38 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:01 AM

Kelionių organizatoriaus pažymėjimo galiojimas sustabdytas dešimčiai dienų, nes bendrovė nepateikė informacijos apie buveinės pasikeitimą, anksčiau skelbtais bendrovės adresais ir telefonais darbo laiku susisiekti nepavyko.

Premjeras Algirdas Butkevičius dar antradienį nurodė Ūkio ministerijai išsiaiškinti kelionių organizatoriaus „Go Planet Travel“, kuri priklauso tai pačiai grupei, finansinių problemų priežastis.

„Įmonės vadovas Martynas Laivys su departamentu nepalaiko jokių kontaktų, o pastarosiomis dienomis departamentui nepavyksta susisiekti ne tik su vadovu, bet ir su „Go Baltic Travel“ darbuotojais“, - sakė Turizmo departamento atstovė Edita Gaigalienė.

Pagal galiojančius teisės aktus „Go Baltic Travel“ privalo Turizmo departamentui pateikti informaciją, kai keičiasi vadovo, pagrindinių akcininkų duomenys, veiklos vieta ir kiti kontaktai.

Dėl nemokumo praėjusią sustabdyta kelionių organizatoriaus „Go Planet Travel“ veikla. Dalis keleivių, išvykusių su šia bendrove atostogauti, buvo užstrigę Antalijoje.

„Go Planet Travel“ Lietuvos kelionių rinkoje atsirado pernai liepą.

„Go Planet Travel“ priklauso turizmo holdingui „Grand Go Group Ltd.“. Be „Go Planet Travel“, šiam holdingui priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė „Go Baltic Travel“ ir dar viena bendrovė, kuri vertėsi viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.