Šiauliai iš naujo keps skrydžių į Turkiją blyną

Ketvirtadienį Šiaulių miesto savivaldybėje aptartas skrydžių iš Šiaulių oro uosto į Turkijos kurortą Antaliją projekto likimas. Projektą bandoma gelbėti, ieškant naujo kelionių organizatoriaus vietoj bankrutuojančio „Go Planet Travel“. „Bandome blyną kepti iš naujo“, – sakė po pasitarimo Romas Mikšys, savivaldybės įmonės Šiaulių oro uosto direktorius.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-07-11 10:08, atnaujinta 2018-02-12 01:48

Jau aišku, kad su „Go Planet Travel“ poilsines keliones iš Šiaulių į Antaliją yra planavę 150 keliauninkų, jie avansu sumokėję dalį pinigų, rašo „Šiaulių kraštas“.

Pasak R.Mikšio, bendra suma gali sudaryti apie 30 tūkst. litų – „kelionės apdraustos, kad pinigus atgautų, žmonės turi kreiptis į Turizmo departamentą“. Neatmetama, kad keliauninkus galėtų perimti kitas kelionių organizatorius.

Savivaldybės taryba yra nusprendusi projektui per dvejus metus skirti 350 tūkst. litų. Šiaulių mero Justino Sartausko teigimu, investicijų į oro uosto infrastruktūrą vienaip ar kitaip reikėjo, pinigai jau leidžiami, dėl kitų lėšų bus apsispręsta rugpjūtį.

„Iki rugpjūčio bus aišku, ar pavyks šiemet projektą įgyvendinti. Jeigu neatsiras naujas kelionių operatorius, viešinimo lėšas perskirstysime kitoms reikmėms“, – sakė J.Sartauskas. Į Turkijos kurortą Antaliją iš Šiaulių keleivius planuota skraidinti rugsėjo-spalio mėnesiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.