„Mokilizingui“ leista įsigyti banką „Finasta“

Lietuvos banko valdyba leido „Mokilizingui“ įsigytų banko „Finasta“, „Finasta Asset Management“ ir finansų maklerio įmonės „Finasta“ kvalifikuotąsias įstatinio kapitalo ir (arba) balsavimo teisių dalis, suteikiančias teisę kontroliuoti šias įmones.

Bankas „Finasta“ teikia kompleksines investicijų, finansų valdymo ir įmonių finansų paslaugas privatiems ir verslo klientams.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Bankas „Finasta“ teikia kompleksines investicijų, finansų valdymo ir įmonių finansų paslaugas privatiems ir verslo klientams.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-07-31 15:17, atnaujinta 2018-02-11 14:59

Lietuvos banko valdyba taip pat nustatė, kad jei siūlomi įsigijimai nebus įgyvendinti iki 2015 m. sausio 31 d., Valdybos sprendimas dėl neprieštaravimo sandoriams neteks galios.

Liepos 11 d. Konkurencijos taryba leido vykdyti koncentraciją „Mokilizingui“ įsigyjant 100 proc. banko „Finasta“, 100 proc. „Finasta Asset Management ir 100 proc. finansų maklerio įmonės „Finasta“ akcijų.

Mokilizingas“ yra nebankinė finansinė institucija, teikianti išperkamosios nuomos ir vartojimo paskolų paslaugas fiziniams asmenims Lietuvos Respublikos teritorijoje.

Bankas „Finasta“ teikia kompleksines investicijų, finansų valdymo ir įmonių finansų paslaugas privatiems ir verslo klientams.

„Finasta Asset Management“ teikia pensijų, investicinių fondų ir individualių portfelių valdymo, individualių investavimo krypčių formavimo ir kitas turto valdymo paslaugas privatiems ir instituciniams klientams.

Finansų maklerio įmonė „Finasta“ yra nebankinė finansų maklerių įmonė, kurios veikla apima tarpininkavimą perkant ir parduodant vertybinius popierius bei emitentų apskaitos paslaugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.