Aplinkos ministerijos interneto puslapyje – auskarų reklama

Aplinkos ministerijos interneto svetainėje galima rasti nuorodą į Jūrinių tyrimų centro svetainę. Deja, ją atidarę išvystame ne informaciją apie jūrą ir jos tyrimus, o auskarų reklamą, straipsnius apie visatą ir pan.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2014, 9:53 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:38 PM

„Esate moteris? Bet dar neturite auskarų? Laikas jums padovanoti sau stilių! Moteris be auskarų, kaip katė be uodegos. Kodėl taip sakome? Nes moteris šių dienų tendencijose turi atrodyti žavingai nuo galvos iki kojų galiukų. Pasipuošimas šiai dienai yra vienas iš svarbiausių faktorių, kuris gali lemti ne tik karjerą, bet ir laimingą gyvenimą“, – skelbiama reklamoje.

Jūrinių tyrimų centro interneto svetainė tapo įvairių publikacijų brukalu.

Ši žinia gerokai nustebino ministerijos darbuotojus. Pasirodo, 2010 m. ministerijai pavaldus Jūrinių tyrimų centras buvo pertvarkytas į departamentą, kuris tapo Aplinkos apsaugos agentūros padaliniu.

„Kai mūsų įstaiga buvo pertvarkyta, mes atsisakėme savo interneto svetainės adreso. Jis kažkam buvo perleistas. Labai keista, kad pagal jį dar ieškoma Jūrinių tyrimo centro, nuorodą galima rasti interneto svetainėje. Mes informuosime apie tai atsakingus darbuotojus“, – portalui lrytas.lt pažadėjo Jūrinių tyrimų departamento administratorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.