“Wizz Air“ iš Vilniaus kils dažniau

„Wizz Air“, didžiausia pigių skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, paskelbė toliau plėsianti savo pigių skrydžių ir maršrutų tinklą Lietuvoje ir 2015 m. aviacinio vasaros sezono metu iš Vilniaus siūlys tris kartus per savaitę skristi į Frankfurto Hano oro uostą, o į Belfastą ir Malmę – du kartus per savaitę.

Kompanija "Wizzair" iš Vilniaus skraidins į 12 šalių<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kompanija "Wizzair" iš Vilniaus skraidins į 12 šalių<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-08 10:37, atnaujinta 2018-02-11 11:34

Taip pat, padažnės jau esamų maršrutų skrydžiai - iš Vilniaus į Dortmundą ir Stavangerį bus vykdomi 4 kartus per savaitę, o skrydžių į Donkasterio Šefildo oro uostą, Bergeną ir Sandefjordą skaičius išaugs iki 3 savaitinių skrydžių. 2015 m. naujų skrydžių plėtra Vilniuje leis pasiūlyti daugiau nei 1 mln. vietų „Wizz Air“ skrydžiuose: iš Lietuvos sostinės oro uosto kompanijos lėktuvai kils į 12 šalių – bus vykdoma net 19 skrydžio maršrutų.

„Šiandien mes džiaugiamės, galėdami paskelbti net tris naujus maršrutus iš Vilniaus. Esame įsitikinę, kad mūsų keleiviai iš Lietuvos mėgausis galimybe patogiai aplankyti tokias vaizdingas vietas, kaip Belfastas, Malmė ar Frankfurtas. Su naujais maršrutais siekiame pritraukti dar daugiau turistų į Vilnių, taip pat dažnesni mūsų skrydžiai turės įtakos ir bendram turizmo, apgyvendinimo rinkos augimui. Mūsų vietinė lietuvių įgula visada maloniai laukia naujų ir jau nuolatiniais tapusių keleivių „Wizz Air“ orlaiviuose“ – sakė Danielis de Carvalho‘as, „Wizz Air“ komunikacijos vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.