Į Lietuvą ateina JAV mokėjimų bendrovė

Lietuvos bankas suteikė Lietuvoje planuojančiai įsikurti JAV bendrovei ,,Alternative Payments“ neribotą mokėjimo įstaigos licenciją veikti visoje ES rinkoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2014, 2:45 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:33 PM

„Alternative Payments, Inc.“ centrinė buveinė įsikūrusi Pasadenoje, Kalifornijoje, JAV. Savo būstinę Europai JAV bendrovė įsteigs Vilniuje.

Išduota licencija numato, kad paslaugos bus teikiamos visoje ES teritorijoje.

JAV bendrovė specializuojasi kurdama alternatyvius mokėjimo sprendimus, orientuotus į internete prekiaujančias kompanijas. Bendrovės teikiami techniniai sprendimai leidžia klientams pasirinkti įvairius mokėjimo būdus, iki minimumo sumažinant mokėjimų grąžinimo riziką.

Lietuvoje įsteigtai bendrovei suteikta licencija leis JAV ir kitose pasaulio rinkose išplėtotus elektroninės komercijos produktus ir paslaugas siūlyti visoje ES rinkoje. „Alternative payments“ savo rinką mato ne Lietuvoje ar Baltijos šalyse – bendrovės rinka yra visa Europa.

Vienas iš pagrindinių „Alternative payments“ konkurencinių pranašumų yra tai, kad „Alternatvie Payments“ techninė platforma pritaikyta dirbti skirtingomis kalbomis, skirtingomis valiutomis ir su įvairių tipų sandoriais, todėl bendrovė turi labai plačią pardavimų geografiją visame pasaulyje. Bendrovės sukurtas mokėjimo technologijas galima integruoti į atskiruose geografinėse regionuose egzistuojančias vietines atsiskaitymų sistemas.

„Alternative Payments“ suteiks galimybę Europos bendrovėms pritraukti klientus iš viso pasaulio ir suteiks jų klientams saugias ir patikimas mokėjimo už prekes galimybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.