Baigėsi dešimtmečius trukusi karjera: traukiasi „Oracle“ galva

JAV technologijų milžinės „Oracle“ vadovas Larry Ellisonas atsistatydina iš generalinio direktoriaus pareigų po 37 metus trukusios karjeros. Penktu turtingiausiu pasaulio žmogumi laikomas pareigūnas taps vienu iš įmonės valdybos narių, technologijų padalinio vadovu ir tebeturės didelės įtakos bendrovėje priimamiems sprendimams, praneša BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 19, 2014, 10:07 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 11:26 AM

Po L.Ellisono atsistatydinimo jo postą užims Markas Hurdas bei Safra Catz, tapsiantys bendrai veiklą vykdančiais generaliniais direktoriais.

„Larry aiškiai rodo norįs ir toliau visą laiką skirti įmonei, savo energiją sutelkti ties produkcijos inžinerija, technologijų plėtra ir strategija“, – oficialiame pranešime spaudai sako „Oracle“ valdybos pirmininkas Michaelas Boskinas.

„Savo ruožtu Safra ir Markas yra puikūs direktoriai, ne kartą parodę savo vadovavimo ir tvarkymo įgūdžius – jie palaikys ir įmonės klestėjimą. Padaliniams vadovaujantys pareigūnai džiūgauja dėl to, kad viena geriausių visame sektoriuje vadovų komanda bendrovę nuves į šviesų rytojų“, – sako M.Boskinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.