„Ryanair“ paskelbė, kur skraidys kitą vasarą

Airijos bendrovė „Ryanair“ pristatė savo skrydžių tvarkaraščio naujienas Lietuvoje. Iš Kauno oro bendrovė dar šį rudenį pradės skraidinti į Šanoną Airijoje, iš Vilniaus pavasarį – į Madridą. Taip pat dažniau kitų metų vasaros sezoną skraidys į Barseloną, Milaną ir Paryžių. Be to, „Ryanair“ skraidins iš į Frankfurtą nebe iš Kauno, o iš Vilniaus.

Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

2014-09-25 11:25, atnaujinta 2018-01-29 18:22

Į Barseloną airiai iš Vilniaus kitą aviacijos vasaros sezoną skraidins tris kartus per savaitę, šiuo metu – du. Į Milaną ir Paryžių – penkis vietoj trijų.

Tradiciškai aviacijos vasaros sezonas prasideda paskutinį kovo sekmadienį, o baigiasi paskutinį spalio sekmadienį.

Kitą vasarą „Ryanair“ iš Kauno skraidys į Alikantę, Birmingemą, Bristolį, Dubliną, Edinburgą, Londono Getviko, Lutono, Stanstedo oro uostus, Maltą, Noką, Pafosą, Palmą de Maljorka, Oslo Rygės oro uostą, Šanoną, Trapanį. Iš Vilniaus airiai keleivius skraidins į Barseloną, Brėmeną, Briuselį, Chaniją, Dubliną, Frankfurtą, Liverpulį, Londono Stanstedo oro uostą, Madridą, Milaną, Paryžių, Romą, Oslo Rygės oro uostą.

„Mes visada galvojame apie naujas kryptis ir šnekamės su oro uostais“, – į klausimą, ar pasiūlys daugiau krypčių jau įsibėgėjus sezonui, atsakė pardavimų ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims Neringa Öhrström.

Kitais metais „Ryanair“ planuoja iš Lietuvos oro uostų skraidinti 1,2 mln. keleivių.

Šiuo metu iš Kauno oro uosto „Ryanair“ siūlo keliauti 20-čia krypčių, o neseniai buvo pranešta ir apie spalio pabaigoje pradedamus skrydžius į Airijos Šanono miestą.

Iš Vilniaus dabar siūlomi skrydžiai 10 krypčių. Skrydžiai į Ispanijos sostinę Madridą prasidės 2015 metų kovo 29 dieną, bendrovė keleivius šia kryptimi skraidins keturis kartus per savaitę – pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais.

2014-aisiais aviakompanija per Kauno oro uostą planuoja pervežti iki 700 tūkstančius keleivių.

„Mes visada galvojame apie naujas kryptis ir šnekamės su oro uostais“, – į klausimą, ar pasiūlys daugiau krypčių jau įsibėgėjus sezonui, atsakė pardavimų ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims Neringa Öhrström. Kitais metais „Ryanair“ planuoja Lietuvoje skraidinti 1,2 mln. keleivių.

„Mums patogu skraidinti ir į Vilnių, ir į Kauną. Džiaugiamės, kad galime pasiūlyti naujų krypčių ir iš Vilniaus ir iš Kauno“, – sakė N.Öhrström.

Europoje „Ryanair“ turi 69 bazes. Oro bendrovė skraidina 30 šalių. Per metus skraidina 85 mln. keleivių. „Ryanair“ skelbia, kad vidutinė bilieto kaina sukasi apie 46 eurus.

Oro bendrovė skaičiuoja, kad už pinigus, kuriuos sutaupo su „Ryanair“ skrendantys keleiviai, būtų galima pastatyti 200 „Žalgirio“ arenų.

27 proc. klientų yra verslo klientai. Jiems įmonė siūlo „Business Plus“ klasės bilietus, kurių kaina – nuo 243 litų. „Ryanair“ viliasi, kad ši grupė augs.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.