Už Lazdynų baseino idėjas savivaldybė išdalys 100 tūkst. litų

Sostinės savivaldybė centriniame viešųjų pirkimų portale

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 25, 2014, 6:09 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 3:45 PM

Iš jų pirmajai vietai bus skiriama 50 tūkst. litų, antrajai – 35 tūkst. litų, o trečiajai – 15 tūkst. litų. Dėl sveikatinimo centro techninio projekto parengimo bus deramasi su pirmosios vietos laimėtoju.

Savivaldybės Ekonomikos ir investicijų departamento direktoriaus pavaduotoja Rasa Cibulskienė sakė, kad toks kelias pasirinktas, nes neaišku, ar valstybė 2015 metų biudžete techninio projekto pirkimui skirs pažadėtus 2,4 mln. litų. Savivaldybė savo ruožtu tam yra atsidėjusi apie 300 tūkst. litų.

„Iš valstybės pinigai yra pažadėti, bet jie bus tiksliai žinomi tik tada, kai patvirtins ateinančių metų biudžetą. Aš tikiuosi, kad tai nutiks gruodžio mėnesį. Vadinasi, mes negalime pirkti techninio projekto, kol neturime pinigų“, – teigė R.Cibulskienė.

Konkurso dalyviai pasiūlymus gali teigti iki lapkričio 17 dienos, o sutartį, anot R.Cibulskienės, tikimasi pasirašyti kitų metų sausį.

Preliminari Lazdynų sveikatinimo centro projekto vertė – 65,32 mln. litų, iš kurių 55,6 mln. litų būtų ES struktūrinių fondų parama, 7 mln. litų – valstybės investicija, dar 2,72 mln. litų - savivaldybės lėšos.

Birželio viduryje centro statybą Vyriausybė pripažino valstybei svarbiu ekonominiu projektu. Tikimasi, kad naujasis sveikatinimo centras bus baigtas iki 2017 metų, jame veiktų modernūs 25 ir 50 metrų plaukimo baseinai su pakeliamu dugnu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.