„Maxima Group“ keičia pavadinimą

Lietuvos bendrovė „Maxima Group“ nuo šiol vadinsis kitaip. Apie permainas „Maxima Group“ paskelbė savo paskyroje profesinių kontaktų tinkle „LinkedIn“. Pavadinimas keičiamas nuo šių metų spalio mėnesio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-01 19:05, atnaujinta 2018-01-28 23:07

Nuo šiol „Maxima Group“ pavadinimas keičiamas į „Franmax“. Anot bendrovės atstovų, „Maxima Group“ pavadinimo keitimas yra nuoseklios ilgalaikės strategijos dalis. „Ir toliau siekiame  išgryninti bendrovės „Maxima Group“ funkcijas, todėl manome, kad siekiant šio tikslo pasitarnautų ir pavadinimas, geriau atspindintis bendrovės veiklos specifiką.

Todėl nusprendėme pakeisti „Maxima Group“ pavadinimą į „Franmax“, kuris sudarytas iš dviejų žodžių: „franšizė“ ir „Maxima“, reiškiančių franšizės paslaugų teikimą „Maxima grupės“ bendrovėms.

Be to, tokiu pavadinimu veikia ir pagrindinė ligšiolinė „Maxima Group“ akcininkė – bendrovė „Franmax OU“, todėl pavadinimo keitimas suteiks daugiau aiškumo pristatant „Maxima“ bendrovių grupės struktūrą. Keičiant pavadinimą jokie kiti įmonės rekvizitai ar registracijos adresas nesikeičia“, – teigia Giedrius Juozapavičius, „Maxima grupės“ įvaizdžio ir komunikacijos  vadovas.

„Franmax“ uždaviniai – „Maxima grupės“ įmonių veiklos strategijų kūrimas ir pagalba jas įgyvendinant, veiklos procesų efektyvumo užtikrinimas, centralizuotų funkcijų vykdymas.

Bendrovės tikslas – kuo efektyviau teikti paslaugas „Maxima grupės“ įmonėms Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.