Interneto sensacija: kaip olandai apmulkino gurmanus

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2014, 2:57 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 7:30 PM

Du jaunuoliai iš Nyderlandų nusprendė atlikti vieną socialinį eksperimentą ir tuo pačiu apmulkinti šviežių produktų ir sveiko maisto gerbėjus. Jie nusipirko maisto vietiniame „McDonald's“ tinklo restorane, paruošė iš jo užkandžių ir nuvyko į gurmanų suvažiavimą Houtene, kuris kievienais metais rengiamas šiame netoli Utrechto esančiame mieste.  Kulinarijos ekspertai apgaulės nepastebėjo ir aukštai įvertino jiems pasiūlytus užkandžius – gyrė skanų ir dar ekologišką maistą, puikią „alternatyvą“ patiekalams iš greito maisto restoranų, rašo „The Independent“.

Pavaišinę „savo“ restorano patiekalais ekologiško maisto šalininkus vaikinai jų tiesiai šviesiai paklausdavo, kas skaniau –„švieži“ jų produktai ar patiekalai iš „McDonald's“. Visi degustatoriai unisonu tvirtino, kad jiems pasiūlytas maistas žymiai skanesnis ir, kas svarbiausia, naudingesnis, negu greitasis.

Savo nuotykius olandai Saša ir Sedrikas užfiksavo vaizdo kamera ir filmuką įkėlė į „YouTube“. Jų tikslas buvo parodyti, kad ne visi maisto produktai, kurie vadinami šviežiais ir ekologiškais, tokie ir yra. Kita vertus, jie įrodė, kad tas „McDonald's“ maistas ne toks jau ir prastas, jeigu net žinovai negali jo atskirti nuo delikatesinio...

Filmuką jau peržiūrėjo daugiau kaip 3 milijonai „YouTube“ lankytojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.