„Senukų“ krovininio transporto parką papildė 9 nauji vilkikai

Prekybos tinklo „Senukai“ transporto parkas pasipildė devyniais naujais vilkikais. Praėjusią savaitę pirmąjį krovinį į prekybos centrus pristatę naujieji „Mercedes-Benz" įmonei atsiėjo daugiau kaip 3 mln. litų. Kitąmet vieną didžiausių prekybos tinklų šalyje bei 72 tūkst. kvadratinių metrų ploto logistikos centrą valdanti įmonė planuoja įsigyti dar 20 naujų vilkikų.

Naujieji „Mercedes-Benz" įmonei atsiėjo daugiau kaip 3 mln. litų.
Naujieji „Mercedes-Benz" įmonei atsiėjo daugiau kaip 3 mln. litų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 5:53 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:38 AM

„Plečiame prekybos tinklą, prekių asortimentas parduotuvėse šiuo metu jau perkopė 150 tūkst., tad dedame dideles pastangas, kad ne tik didžiųjų miestų, bet ir mažesniuose regionuose esančios mūsų parduotuvės ir tuo pačiu pirkėjai prekes gautų laiku ir saugiai.

Tai ypač svarbu aktyvios sezoninės prekybos metu, kuomet visi skuba įsigyti reikiamų prekių“, – teigia UAB „Senukų prekybos centras“ generalinis direktorius Nerijus Pačėsa.

Krovininio transporto parką „Senukai“ atnaujina keliais etapais. Pirmąjį pradėjo dar 2012 metais. Tąkart įsigijo dešimt, 2013 m. – šešis vilkikus. Šiemet parką papildė dar devyniais, Euro-6 standartus atitinkančiais, vilkikais.

Naujieji vilkikai pasižymės ne tik mažesne tarša aplinkai, bet ir bus patogesni vairuotojams: naudojama automatinė pavarų dėžė, žemesnės kabinos, jose esanti papildoma įranga darbuotojams palengvins ilgas valandas kelyje.

Šiandien Lietuvoje veikia 83 „Senukų“ prekybos centrai, kurie skiriasi savo dydžiu ir prekių asortimentu. Didžiąją jų dalį aptarnauja nuosavas krovininio transporto parkas.

Bendrovė plėtoja ir specializuotą prekybą. Tinklas apima statybinių medžiagų parduotuves STATYBŲ DUONA, interjero centrą NAMŲ STILIUS, specializuotus NAMŲ TECHNIKOS CENTRUS, užsakomosios prekybos salonus, vaikų žaislų skyrius SVAJONIŲ ŠALIS bei SODO CENTRUS.

Įmonėje dirba pusketvirto tūkstančio įvairių sričių specialistų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.