„Aeroflot“ kaltina kelionių organizatorių „Tez Tour“ skolomis

Rusijos oro bendrovė „Aeroflot“ nebeleis turizmo įmonei „Tez Tour“ naudotis prieiga prie savo bilietų rezervavimo sistemos. Kaip praneša Rusijos žiniasklaida, esą „Tez Tour“ nebeatsiskaito už oro vežėjo suteiktas paslaugas.

„Tez Tour“ tikina skolų „Aeroflot“ neturintis.
„Tez Tour“ tikina skolų „Aeroflot“ neturintis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2014, 5:45 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:10 PM

„Aeroflot“ atsisakė komentuoti šią situaciją naujienų agentūrai „Interfax“, tačiau reporteriai sulaukė patvirtinimo iš šaltinio, artimo oro vežėjo direktorių tarybai.

„Tez Tour“ Rusijoje tai vadina spaudimu iš „Aeroflot“ pusės. Kaip sakė „Tez Tour“ komercijos direktorius Aleksandras Burtinas, turizmo įmonė kaip tik šiuo metu ketina sumažinti užsakomų vietų „Aeroflot“ skrydžiuose skaičių ir apsvarstyti paslaugų kainą, atsižvelgiant į tai, kad smarkiai pigo rublis.

„Tez Tour“ tikina skolų „Aeroflot“ neturintis.

„Tez Tour“ su „Aeroflot“ bendradarbiauja dėl trijų krypčių – Kubos, Maldyvų ir Tailando. Anksčiau „Aeroflot“ yra užkirtęs prieigą prie savo bilietų sistemos turizmo bendrovėms „Ideal Tour“, „Capital Tour“ ir Eviterra“. Visos jos vėliau bankrutavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.