D. Medvedevas: „Embargas kirto ir Rusijai“

Rusijos valdžia kelia rankas į viršų? Rusijos premjeras Dmitrijus Medvedevas pripažino, kad griežtas importo draudimas yra neįmanomas. Premjeras pasakė, kad atsakomoji Rusijos reakcija į Vakarų šalių sankcijas - embargo taikymas, turėjo ir teigiamų, ir neigiamų pasekmių šalies ekonomikai.

Rugpjūčio 6-ąją Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasirašė įsakymą, kuriuo buvo įvestas embargas Vakarų valstybių gamintojams. Šis draudimas galioja metus.<br>D.Umbraso nuotr.
Rugpjūčio 6-ąją Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasirašė įsakymą, kuriuo buvo įvestas embargas Vakarų valstybių gamintojams. Šis draudimas galioja metus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2014, 11:33 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 2:24 PM

Kaip skelbia Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti, vienas iš Rusijos vadovų pabrėžė, kad ne visi importuojami produktai galėtų vėl atsirasti ant prekystalių, net atšaukus produktų embargą.

„Ne visiems Vakarų šalių gamintojams pavyktų grąžinti savo gaminius į Rusiją net atšaukus apsaugos priemones“, - sakė jis.

D.Medvedevas patikslino, kad vakarietiškų produktų nišą užims prekės iš kitų užsienio šalių. Anot jo, tai Muitų sąjungos šalys, Nepriklausomų valstybių sandraugos bei Azijos ir Ramiojo vandenyno regiono šalys.

Rugpjūčio 6-ąją Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasirašė įsakymą, kuriuo buvo įvestas embargas Vakarų valstybių gamintojams. Šis draudimas galioja metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.