„Air Lituanica“ ir „airBaltic“ kartu skraidins į Amsterdamą

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ ir „airBaltic“ bendradarbiaus vykdant skrydžius į Amsterdamą. Iš Vilniaus oro uosto skrydžiai bus vykdomi 8 kartus per savaitę, t. y. kiekvieną dieną, o sekmadieniais - du kartus per dieną, ryte ir vakare.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2014, 4:01 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:27 AM

„Air Lituanica“ skrydžius vykdys pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais vakare, o „airBaltic“ – ketvirtadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais apie pietus.

„Air Lituanica“ lėktuvai ryte iš Vilniaus kils 6 val. 50 min., o sekmadienį vakare – 17 val. 30 min. „airBaltic“ skrydžių laikas iš Vilniaus į Amsterdamą 14 val. 40 min.

Bilietus galima įsigyti per abiejų kompanijų bilietų platinimo kanalus į visus 8 savaitinius skrydžius.

„Vienas iš trijų keleivių skrenda į Amsterdamą tik kaip į tarpinį oro uostą ir toliau tęsia savo kelionę. Mūsų tvarkaraštis yra patogus ne tik keliaujantiems į Amsterdamą, bet ir keliaujantiems po visą pasaulį“, – komentuoja „airBaltic“ Komercijos direktorius Christophe Viatte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.